Announcement

Collapse
No announcement yet.

Briana, Club Samya, Köln, Kirschbaumweg 26a

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Briana, Club Samya, Köln, Kirschbaumweg 26a

  Naam: Briana
  Leeftijd: Onbekend
  Uiterlijk: Onbekend
  Kleur haar: Onbekend
  Lichaamsbouw: Onbekend
  Cupmaat: Onbekend
  Siliconen: Onbekend
  Piercing: Onbekend
  Tattoo's: Onbekend

 • #2
  Gisteren waren mijn maat en ik in de prachtige club Samya in het mooie Duitse Köln. Wij vonden dat we dat wel verdiend hadden na een lange werkweek. Interieur bouwer is een ontzettend mooi vak dat goed wordt betaald in het mooie Duitsland waar wij werkzaam zijn maar ook een zwaar vak dat niet in je kouwe kleren gaat zitten. Een beetje ontspanning op ze tijd is dus welkom en waar kan dat beter dan in een mooie saunaclub boordevol met mooie meiden en goede partystimmung!
  Eerst maar is lekker relax in de sauna zitten en een beetje op adem komen van de lange werkweek. Onder het genot van een lekker biertje genoten van al het lekers dat er daar rond loop. En dat is meer dan genoeg kan ik jullie vertellen. Wat een mooie meiden hebben ze daar rond lopen je ogen vallen ervan uit je kassen. Je weet niet waar je kijken moet.
  Mij oog viel al snel op een bloed mooie Roemeense meid met schouderlang roodbruin haar. Echt een super mooie zeer sexy verschijning waar je als man na een lange werkweek helemaal wild van wordt. Mijn maat had zijn ogen ook op haar laten vallen en zei tegen me wat een mooie griet heb je daar op je schoot zitten. Maar sorry maat, ik was eerst en ga haar nu om de sleutel vragen.
  Wat een schitterend lichaam met prachtige fier rechtop staande b cups! Wat een lekker koppie en wat een geile taal zij uitslaat tegen je het is niet meer normaal. Dat kan alleen maar in het prachtige Duitsland en waar alles kan en niets moet. Haar bed prestaties zijn in 1 woord geweldig. Briana kan pijpen nou daar kan niets tegen op. Met lange halen en helemaal diep in haar keeltje nam ze jippiejajee junior die dit alles zeer kon waarderen. Af en toe stopte ze met pijpen en nam ze me ballen even grondig onderhanden met haar lekkere vochtige tongetje. Het leek er wel op dat ze me ballen wilde opzuigen zo zat ze aan me zak te zuigen. Wat een leker genot ik was helemaal in de cloud, nee niet die cloud van relaxxboard mod sexmachine dat is de verkeerde cloud.
  Eigenlijk voelde ik me nakomelingen al opborrelen met zo'n lekkere blow job maar stond er nog op om deze mooie roemeense is leker te verwennen in de doggy. Daar had Braina ook wel oren naar en ze positioneerde zich in de doggy positie op het mooie king size bed. Briana stond er op dat ik haar hard van achteren ging nemen nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Wat heb ik me eigen heerlijk kunnen uitleven in haar achterste en Briana sloeg kreten van genot ik geloof dat de hele Samya het heb kunnen horen.
  Ik kon geen genoeg krijgen van deze echte pornostar Briana. Wat een lekkere geile meid en wat zag ze er leker uit. Nog had ik me zaad niet verschoten en ik vroeg haar boven op me lichaam plaats te nemen om me te verwennen met een heerlijke cauw girl. Briana nam daarop plaats boven op me gespierde lichaam en begon me als een bezetene te rijden. Ze was wild in haar kop geworden en ik dacht zo meteen ramt ze me helemaal door het bed hier. Wat een geile meid. Ging ze me ook nog is tongzoenen toen ze me aan het bereiden was. Ik had het niet meer jongens en kon maar 1 ding en dat is het condoom vol schieten met me nakomelingen. Ook Briana schoktete van genot en dat is een teken dat ze klaar was gekomen. Wat wil je met zo'n stud! Naderhand gaf ze me nog complimenten over mijn gespierde torso en dat ik gemaakt was om meiden zoals haar heerlijk te kunnen verwennen en te bevredigen. Dat heb ik wel is vaker gehoord. Toen ze me condoom afdeed ging ze deze bekijken en verbaasde haar eigen over de grote hoeveelheid nakomelingen die ik had geproduceerd. Du machst schone Kinder zei ze.
  Nou ik was wel weer bevredigd en tijd om de kamer te verlaten om nog wat met me maat te genieten van deze geweldige club. Overigens was de schade slechts 5 tientjes voor Briana. Wat een koopje. Dat kan ook alleen maar in Duitsland in Nederland krijg je dit soort seks geen eens van een sexwerker laat staat voor zo weinig geld.
  Wat een fijne en mooie club is de Samya toch. Gisteren avond was het groot feest daar. Alle meiden in sexy lingerie dansen en iedereen was vrolijk en had het naar ze zin. Het eten was voortreffelijk, de muziek zeer goed en de bediening super vriendelijk. Het was dan ook al tegen 5en vanacht dat we de tent verlieten. Niet na nog even een gezellig onderonsje te hebben gehad met de clubmanager. Wij gaven hem een tip over de wanpraktijken die plaatsvinden op de NL fora relaxxboard en ijsberenforum met mods die door clubs vrij gegeven vrijkaarten misbruiken om er zelf mee gratis in de clubs te zitten. Hij had al zo'n idee ervan zij hij en het viel hem op dat telkens dezelfde Nlers met bekende koppen gratis in zijn club kwamen. Ook had hij gehoord dat er slecht werd geschreven over zijn club op deze fora en zijn meiden er bestempeld werden als oplichtsters. Hij was zacht gezegd not amused! Hij bedankte ons voor onze tips en hij gaf ons een vrijkaartje voor het volgende bezoek op de koop toe. Wat een service en wat een geweldige vent! Deze vrijkaart zullen we zeker benutten om snel weer terug te keren naar deze prachtige club met geweldig mooie lin up.
  Bedankt Samya en de vele meiden voor deze geweldige avond!

  Comment


  • #3
   Beste Jippiejajee, bedankt voor deze recensie. Heb jij onderstaande informatie over Briana? Dat maakt het wat overzichtelijker. Bedankt!

   Naam:
   Leeftijd:
   Uiterlijk:
   Kleur haar:
   Lichaamsbouw:
   Cupmaat:
   Siliconen:
   Piercing:
   Tattoo's:

   Comment

   Working...
   X