Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ruby, Duisburg, Eros26, Kamer 607

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ruby, Duisburg, Eros26, Kamer 607

  Naam: Ruby
  Leeftijd: ?
  Uiterlijk: ?
  Kleur haar: ?
  Lichaamsbouw: ?
  Cupmaat: ?
  Siliconen: ?
  Piercing: ?
  Tattoo's: ?

 • #2
  ook ene ruby met grote tieten gezien in eroscentra 607 blonde dame, die ook weer voor alles extra wilde ..
  Grappig. Bovenstaande las ik net op een ander prostitutie forum. Juist bij deze dame ben ik gisteren binnen gestapt. Ziet er in vergelijking tot wat er verder nog staat daar in ieder geval nog redelijk uit.
  Voor het venster is ze super vriendelijk. Eenmaal bij haar op de kamer en deur en gordijnen dicht bleef daar niet veel van over. Draait om als een blad aan de boom in felle wind.
  Begint direct te upsellen en zoals in bovenstaand citaat vermeld wil voor alles extra. Zelfs haar tieten aanraken wil ze nog 30 euro voor. Ik zo van dat ik die tieten wel graag wilde voelen maar ik maar 30 euro bij me had en eventjes de kamer uitwilde om extra te pinnen. Is een slimme tactiek van me om heel snel weer de kamer uit te komen. Nou, plotseling was dus wel alles mogelijk voor 30 euro. Ik zo van, "nee, wil toch veel extra's bij je boeken en ga eventjes pinnen om snel weer terug te komen". Zei zo van "du kommst nicht wieder ich weiB das sicher". Nou, met heel veel gedoe de kamer kunnen verlaten van deze zwaar te meiden dame en mijn geld mooi in mijn portemonnaie gehouden. Waarschijnlijk staat dus ook deze onder zware druk van haar pooier zoals bij zoveel dames in Duisburg duidelijk het geval is.
  Eventjes later Duisburg ongepopt verlaten maar mijn centen nog mooi in mijn portemonnaie. Daar ga ik vandaag mooi iets anders mee doen.

  Comment

  Working...
  X