Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anna-Maria, Essen, Haus49, Kamer 36

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Anna-Maria, Essen, Haus49, Kamer 36

  Naam: Anna-Maria
  Leeftijd: ?
  Uiterlijk: ?
  Kleur haar: ?
  Lichaamsbouw: ?
  Cupmaat: ?
  Siliconen: ?
  Piercing: ?
  Tattoo's: ?

 • #2
  Na 6 maand afwezigheid weer eens de Stahlstrasse bezocht.

  Na 5min rondlopen zag ik in de serre van hausnr49 2 dames naast elkaar zitten in lak. De ene kende ik van vroeger (Romi), de ander nieuw en bloedmooie meid in een roze lakrok, rode pumps en zwart lerentopje (ze noemt zich Anna-maria en komt uit albanie). Omdat ze niet echt spraakzaam was aan het raam maar beide geboekt voor 20min, omdat ik de andere meid wel kende en 2 jaar geleden wel leuke sessies mee had gehad.
  Na uitkleden gingen beide dames naast me staan en wat aan mijn pik trekken, terwijl ik hun lakkonten stevig vastpakte. Dacht nog, dit wordt een leuke sessie tot die Anna-maria na 30sec al riep "Ja, komm, spritz deine saft fur uns. KOMM!!!". Ik denk : Shit.
  Meteen aan Romi gevraagd waar de poppers blijft om alles een beetje af te remmen. Anna-maria de poppers pakken, waardoor ik iets tijd won. Ze poogden me weer snel af te trekken, maar ben na plafond gaan kijken, waardoor de geilheid wegging. Romi had het door dat het zo niet ging werken, en beveelde Anna-maria op het bed te gaan zitten en moest haar pumps likken. Even leuk, maar ook niet langer als een minuut, want ze poogden mij alweer klaar te trekken. Aangegeven dat ik op bed wilde liggen (tijd winnen).
  Op bed dan afgemaakt met facesitting van Anna-maria. Anna-maria verliet gelijk na klaarkomen de kamer en had nog ruim 10min over van de 20min. Romi probeerde deze 10min wat te doden door mij een glas water te geven en te vragen waarom ik niet meer vaak in de stahlstrasse kom. Ik dacht alleen "Je hebt net een service gegeven wat de reden is dat ik hier haast nooit meer kom".
  Even verder praten dat ik alles momenteel shit vind en begint zij opeens dat ze nu 200 euro per uur vraagt. 2 jaar geleden betaalde ik haar nog 50 euro voor 30min, ook gewoon kinky sex. Ze had zich opgewerkt zegt ze, kon dit vragen en andere kinky dames hadden Essen verlaten waardoor zij nu gewild was.
  Was er helemaal klaar mee. Snel water opgedronken, gewassen en kamer verlaten voor ik verkeerde dingen zeg en ruzie met haar krijg en je opeens weer zo'n vage pooier op de kamer hebt staan.

  Comment

  Working...
  X