Naam: Fleur
Leeftijd: 22
Uiterlijk: Nederlandse
Kleur haar: Blond
Lichaamsbouw: Slank
Cupmaat: C
Siliconen: Nee
Piercing: Ja
Tattoo's: Nee

Ik vink alle meiden van Karin's Home af lijkt het wel Ze hebben er zoveel leuke meisjes tegenwoordig. Deze keer koos ik voor de leuke 'spring in het veld' Fleur. Ze heeft heel mooi lang blond golvend haar, en een sexy blik in haar bruine ogen. Bij het voorstellen was ik overtuigd dat ze de beste keuze was, vooral NA dat ze zich had omgedraaid. Wat een heerlijk kontje, helemaal in die lingerie!

We hebben een lekker uurtje met elkaar gehad, waarbij ze mij opwarmde met een body to body massage. Haar borsten liet ze met wat olie over mn jongeheer glijden, wat het juiste effect bereikte :-) Daarna ging ze over tot het orale gedeelte, wat ze heerlijk deed. Af en toe diep haar keeltje in, erg opwindend! Ook nog even een standje 69 gedaan, waarbij ze af en toe ook stopte met mij pijpte en over mn tong begon te rijden, ze leek er echt van te genieten zo te horen/zien/proeven

Daarna is ze boven op mij geklommen, en met af en toe een lekkere tongzoen reed ze lekker sensueel mij naar grote hoogten! En het orgasme kon dan ook niet uitblijven. Heerlijk!

Ondertussen wordt het kiezen bij Karins Home steeds lastiger. Als de portemonnee het toe laat, misschien ook maar eens kijken welke dames tegelijk willen in een triootje!