Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kiara, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kiara, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

  Vanmiddag mij door files en regen (boerendemostratie) geworsteld en toen was ik toe aan ontspanning dus bij Amersfoort afgeslagen. Nieuwe dame voor mij tijdens voorstellen, een iets rijpere Indische dame met een giga voorgevel. Die ik later met mijn tong zou mogen beroeren en met mijn handen probeerde beet te houden, maar dat wordt lastig met zo'n echte F cup, hihaaaa

  Kiara bleek ze te heten dus gelijk voor gegaan en gekozen en later kwam ze mij ophalen. We kregen een grote kamer en daar heb ik mij uitstekend vermaakt met Kiara, die iets rijpere dames zijn toch vaak net ff wat geiler in sex en minder moeilijk dan jongere. Meer passie en meer vanzelfsprekend. En voor mij ideaal want ik hou ook van een kleurtje en dat had deze Indische lady ook. Lekker speels tongzoenen en strelen begonnen we mee en dat ging over in goede geile sex. Ik heb veel genoten en wil Kiara zeker nogmaals gaan meemaken!

 • #2
  Gisteren had ik weer even tijd en ben langs House of Dreams gegaan. Even gekeken wie zich kwam voorstellen. Het was blijkbaar druk of er waren niet zoveel meiden, want de keuze was niet reuze. Gekozen voor Kiara, een Indische, wat rijpere vrouw. Niet direkt mijn type, maar kwam wel lief over. Ik nam een halfuurtje met extra's. Kiara is een lieve dame en is zeer ervaren. Ik heb een heerlijk halfuurtje gehad met haar, en achteraf misschien wat te kort.

  Comment

  Working...
  X