Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuizen / Clubs, Provincie Utrecht

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen, Privehuizen / Clubs, Provincie Utrecht

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over privehuizen en clubs in de provincie Utrecht.

  Heb je een ervaring met een dame? Schrijf dan een recensie hier: https://legaledamesvanplezier.nl/for...-clubs/utrecht

 • #2
  Wat zijn jullie algemene ervaringen met privehuizen in de provincie Utrecht? Welke huizen bezoeken jullie en waarom? En welke bezoek je niet en waarom niet?

  Comment


  • #3
   Erg leuke vraag dit, ik bezoek Privéhuis La Cloche en Huize Mona in Utrecht, omdat beide toegankelijk zijn voor mij als wandelende dame.

   En welke ik niet bezoek, puur afgaande op de site en mijn intuïtie is omdat er veel oost-Europese dames zitten, daar val ik zelf helaas niet op. En bij één van de twee huizen die ik niet bezoek heb het idee heb dat er gewoon dingen niet kloppen daar. Ik denk ik niet dat het geheel gepast is als ik deze namen van de huizen hier benoem.
   Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

   Comment


   • #4
    Privehuis La Cloche, Utrecht, netjes alles nieuw, en meerdere topmeisjes
    House of Dreams, Amersfoort / SM Studio Amersfoort, qua kinkysex en SM de top Mrs en kinkygirls in huis en fijne SM kamers met airco, privehuis met paar goede sex dames, en aantal wat niet mijn ding is, maar voor ieder wat
    Amersfoort Prive redelijk goed aanbod en groot privehuis

    Comment


    • #5
     Dat Huize Monique is vaak dicht, omdat ze geen meiden hebben. Geen beste zaak dan, maar zou dat komen door al die verhalen hoe denigrerend die meiden daar intern behandeld worden?

     Comment


     • #6
      geloof dat dat een echtpaar is dus als 1 van die 2 ziek is of relatieproblemen hebben ze al een probleem om dat huis te runnen want ze hebben geen gastvrouwen of zo. En ze gaan niet echt chill om met de meisjes, dat is wel algemeen bekend daar. Dus misschien zijn die er haast niet meer? Want het is wel een huis met veel kamers waar ze dus veel meisjes zouden kunnen laten werken als het er druk zou zijn.

      Comment


      • #7
       Elaina terug bij lacloche?

       Zag dat ze maandag op de lijst stond? Iemand meer weet..?

       Comment


       • #8
        Is die recensie actie van die privehuizen nou echt? Heeft iemand echt gratis geneukt door die actie hier? Ik kom nooit bij privehuizen maar als er gratis sex te winnen is dan is het misschien wel eens het proberen waard haha

        Comment


        • #9
         Ja, die zijn echt. Ik heb onlangs weer gewonnen. Heb de code al gebruikt daar bij Amy. Ik hoop uiteraard nog een keer te winnen
         Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

         Comment


         • #10
          Ook ik heb al een aantal keren gewonnen.
          1* de hoofdprijs (in de jacuzzi) en 2* een vierde prijs.

          Comment


          • #11
           en toch leuk meegenomen, en grote kans bij iedere maand 20 gratis sexprijzen,

           Comment


           • #12
            Ik ben vandaag voor het eerst bij prive huis la cloche geweest, en wat werd ik prettig ontvangen. Alles werd nog een keer uitgelegd. Alle dames kwamen zich netjes voorstellen. Uiteindelijk heb ik een heerlijk half uurtje met anna gehad. Ze was erg vriendelijk en een hele leuke dame, en zag er erg goed uit. Zeker waard om voor terug te komen en een echte aanrader. Het huis zelf was ook zeer mooi en netjes, een hele mooie plek
            Heel erg bedankt, dr bosjesman

            Comment


            • #13
             hoorde nu weer een bizar verhaal over een ex dame van Huize Monique, stond weer die eigenaar Michael gewoon intimiderend voor haar deur thuis te posten, omdat ze weg is gegaan. Eerder ook al zo n verhaal gehoord dat ie ergens bij zaak van een vader van een ex meisje naar binnen liep.

             En nu ook nog een band lekgestoken van haar auto. Kunnen die gasten niet worden aangepakt door Gemeente of politie, ff aangifte en hier met die vergunning lijkt mij toch/? dat is toch pooiergedrag?

             Comment


             • #14
              ja het is te gek voor woorden, maar nu het grote nieuws Huize Monique schijnt haar deuren gesloten te hebben en zelfs nog een kinderachtige app naar ex dames gestuurd te hebben met de tekst:

              Wij hebben besloten om per direct te stoppen. Net als jullie dames in het vak kunnen wij dat ook. Vriendelijke groet M en M

              Nou watvoor niveau is dat? Die dames zijn niet gestopt, alleen bij Huize Monique weg gegaan omdat daar een kutsfeer was en ze niet eerlijk uitbetaald werden, de werksfeer slecht was, leugens en leugens iedere keer en vaker daardoor dames niet meer kwamen en men de zaak dicht moest doen.

              Dan was het excuus weer van hitte, terwijl er airco's waren, dan overleden van zus van Monique terwijl ie geen zus heeft, dan weer gewoon open online zijn terwijl de zaak zelf dicht was, dan een griepvirus van 1 dag die alle dames geveld hadden, maar de volgende dag al weer over zou zijn. Niemand nam dat tokkie koppel nog serieus. Michael die de italiaan speelde, was gewoon jeroen S (nederlandse achternaam), altijd zeggen dat ze alleen Nederlandse dames aannamen, maar op het eind ook Poolse dame aannamen die bij House of Dreams/La Cloche moest vertrekken vanwege negatieve klantenhouding en slechte service, en dan ook nog haar foto gemaakt bij House of Dreams met watermerk van House of Dreams gebruiken op hun website en advertorial op Hookers.nl.

              Dames die weg gingen wilden of nieuwe werknaam omdat ze anders prive door Michael/Jeroen lastig gevallen werden of thuis opgewacht werden, of zelfs banden van hun auto werden lek gestoken, of ze wilde nieuwe werknaam omdat Huize Monique die bedacht had, zelfs dat konden ze niet altijd zelf uitkiezen

              Nou fans van dames van Huize Monique kunnen de volgende dames elders terugvinden:

              Linda heet nu Emma bij Privehuis La Cloche zie https://www.privehuislacloche.nl/emma/

              Annabel heet nu Anna bij Privehuis La Cloche zie https://www.privehuislacloche.nl/anna/

              Jamie heet nu Jamie bij Privehuis House of Dreams zie https://www.privehuishod.nl/jaimy/

              Milou heet nu Lisa bij Privehuis House of Dreams zie https://www.privehuishod.nl/lisa-2/

              Nicolette heet nu Sophie bij Lovely Prive zie https://www.lovelyprive.com/dames/sophie/

              Charlotte heeft nu Jasmijn bij House of Dreams zie https://www.privehuishod.nl/jasmijn/

              Nena heeft nu ook Nena bij House of Dreams zie https://www.privehuishod.nl/nena/

              Comment


              • #15
               Top! Ik kwam toch al niet meer bij HM over de vloer.
               Wat een arrogante eigenaren zeg.
               Verder ga ik niet in details.
               Ik heb er al genoeg over geschreven, hier en op Hookers.

               Comment

               Working...
               X