Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tasha, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tasha, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

  Naam: Tasha
  Leeftijd: 25 - 30
  Lengte: 1.65 - 1.75
  Uiterlijk: Zuid Amerikaans
  Kleur haar: Bruin
  Lichaamsbouw: Normaal
  Cupmaat: B
  Siliconen: Nee
  Piercing: Nee
  Tatoeages: Ja

 • #2
  Het kán gewoon niet zo zijn dat er over deze parel in de branche niet geschreven wordt! Daarom zal ik de eerste zijn, hoewel het zeker niet mijn eerste bezoek aan haar was. Ik was er op vrijdagmiddag en kennelijk topdrukte bij House of Dreams. Maar aan Tasha merk je dat niet; zij is volkomen relaxed. Tasha is dan ook op en top vakvrouw, in de goede zin van het woord, dat wil zeggen dat ze altijd netjes en heel schoon is, precies weet wat een man wil én wat zij zelf wil, en nooit zal proberen een paar minuten van je tijd af te snoepen, bijvoorbeeld. Ze heeft een heerlijk lichaam en is altijd vrolijk en gastvrij. Tasha zorgt gewoon voor je, van de eerste tot de laatste minuut. Ik ken Tasha nu al een tijdje en elke keer wordt onze seks een beetje lekkerder, een beetje intiemer, een beetje completer en genieten we allebei steeds meer. Maar ik weet zeker dat ze je, ook als je haar voor de eerste keer bezoekt, niet teleur zal stellen.

  Comment


  • #3
   Schrijvertje, je recensie gelezen, maar lijkt meer een reclamefilmpje dan een recensie. Enige vorm van detail mist volkomen.
   En verder ben ik recentelijk 4x op vrijdag bij House of Dreams geweest en leek vrij rustig dus topdrukte lijkt me zeer overdreven. Verder zorgt de gastvrouw van House of Dreams ervoor dat je geen andere klanten tegenkomt, dus hoe kun jij concluderen dat het topdrukte was?

   Comment


   • #4
    Och dat kan toch nightrider ? Volgens mij schrijven de meesten alleen de positieve ervaringen. Wat niet goed is probeer je snel te vergeten. Of geen zin om erover te schrijven

    Als de gastvrouw zorgt dat je niemand tegen komt, dan kan je inderdaad niet weten of het druk is... Hoe zit dat schrijvertje ?? Maar Nightrider, hoe weet jij dan dat het vrij rustig is als de gastvrouw zorgt dat je niemand tegen komt?

    Ik hou me er zelf niet zo mee bezig of het druk is of niet. Als de dame die ik wil er maar is!!

    Comment


    • #5
     Et Dieu créa la femme, 'en God schiep de vrouw', dat is een kwestie van geloof, maar 1 ding is zeker : God schiep Tasha. Een vrouw met een godinnenlijf. Weer de zoveelste schoonheid daar aan de Soesterweg in Amersfoort, het enige huis waar ze hun website op orde en actueel hebben. En met veel fotoos van al die stukken die ze daar lijken te verzamelen. Maar ze zijn niet alleen mooi, die dames daar. Ze zijn ook goed. Dienstverlenenend, professioneel. Zeker deze Tasha, die zo weg lijkt te zijn weggelopen uit het carnaval van Rio. Ik zie haar al op een praalwagen staan, de samba dansend. Ze zorgt voor navenante sex. Geil, gepassioneerd, vochtig. Ze willigt je vragen subtiel in. Als je het pand weer verlaat weet je dat je bij een klassemeid bent geweest en ben je volledig bevredigd. Kan je echt even zonder. Voor je weer naar Amersfoort gaat. Het is fijn dat ze er vaak is, want het is druk daar aan de Soesterweg.

     Comment


     • #6
      Paar weken geleden was ik weer een keer in Amersfoort en had tijd over en dacht ga even bij House of Dreams langs.. Had geen afspraak en de meisjes werden voor gesteld. En stomheid geslagen zag ik Tasha die ik nog kende uit haar periode uit Rotterdam.. Toen was de keuze zo gemaakt..... Met Tasha naar de kamer is altijd een feest waar de spetters vanaf spatten wat is zij een beest in bed die er geen genoeg van kan krijgen... Tasha blij dat ik je weer ontmoet heb en je ziet me zeker snel weer een keer terug...

      Comment


      • #7
       Laatst heb ik ontdekt dat Tasha weer ontvangt in Amersfoort.. Recent was ik in de buurt en dacht ff kijken of Tasha tijd heeft.. En gelukkig dat had ze . Afgesproken voor een uurtje en ik kan zeggen het is jammer dat mijn beurs het niet toelaat want ik kan mij uren met haar plezieren.. Wat een enorm sexbeest met een enorme GFE experience.. Tasha. mij zie je snel weer

       Comment


       • #8
        Wat een hete Latina!! Had al een tijdje het plan om haar te bezoeken en dat is er eindelijk van gekomen. Hoe kan ik het omschrijven? Dit is wat je verwacht van een Zuid-Amerikaanse dame. Lekker, heet, opwindend en daarnaast leuk en gezellig. Kom zeker nog een keer terug. Tasha bedankt.

        Comment

        Working...
        X