Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eva, Park 118, Sarphatipark 118, Amsterdam

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eva, Park 118, Sarphatipark 118, Amsterdam

  Naam: Eva
  Leeftijd: 25 - 30
  Lengte: 1.65 - 1.75
  Uiterlijk: Oost Europees
  Kleur haar: Donkerblond
  Lichaamsbouw: Normaal
  Cupmaat: B
  Siliconen: Nee
  Piercing: Nee
  Tatoeages: Nee
  privehuis, privatehouse, sexclub, gentlemen's club, park118, amsterdam, girls, dames, companion

 • #2
  Wat een drama om hier te parkeren...! Ik ben hier wel vaker geweest, maar het wordt er niet makkelijker op. Ik stond al bijna op het punt om verder te rijden en het voor gezien te houden, toen er op acceptabele afstand toch nog een plekje vrij was. Kleine 10 minuten lopen en ik was bij het zwart/witte bordje '118' gekomen, aangebeld en gelijk naar binnen.

  Er waren niet veel dames op het moment dat ik er was, maar er zaten wel 2 leuke bij. Uiteindelijk gekozen voor Eva. Mooi gezicht waar je al wat stoutheid vanaf ziet, heel lang blond haar tot aan haar prachtige kont. Een lekker vol achterwerk.

  Met Eva heb ik een goed half uur mogen meemaken. Ik heb wat extra betaald zodat ik ook kon tongzoenen met haar, wat het zeker waard was. Ze zoende heel gepassioneerd en heel opwindend. Mn pik was al keihard alleen hierdoor! Ik was er bang voor dat dit misschien een kort half uurtje zou worden, in zo een staat van opwinding! Ze heeft me rustig en kalm gepijpt, waar ik om had gevraagd. Heel erotisch deed ze het. Haar lange haar voelde ik tegen mijn been aan, en ze keek me af en toe met een knipoog aan.

  Daarna ging ze bovenop zitten, en ik kwam in no-time tot het punt van een orgasme. Ik vertelde haar dat ik bijna ging klaarkomen. Maar daar komt niks van in zei ze. Ze was vastberaden om de tijd goed te benutten en er een spelletje van te maken. Ze bleef bovenop mij rijden, ik met mn handen op haar heerlijke kont en kijkend in haar geile ogen. Zodra ik bijna klaarkwam 'plofte' ze neer op mn pik en bleef stil zitten. Met een glimlach keek ze me aan. En na een minuutje begon ze dan weer met op mn pik rijden. En ze herhaalde dit een paar keer. 'I decide when you cum' was wat ze zei met een lach. Ze had er echt plezier in. En na een keer of 6 dit herhaalt te hebben was ik gek van geilheid en ik had 'toestemming'. Ik kwam intens hard klaar. Ze boog voorover. Mijn pik nog in haar, mn handen op haar kont en ze gaf me nog een heerlijke tongzoen. Ze was bezweet, ze heeft bijna half uur lang bovenop gezeten. Ze hoefde niet meer naar de fitness zei ze :-)

  Een fantastisch half uur. Eva, ik kom zeker terug!

  Comment

  Working...
  X