Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gezocht: de dames van Huize Monique

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gezocht: de dames van Huize Monique

  Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van de diensten van HM. En ondanks wat er de laatste tijd allemaal gebeurt lijkt te zijn ben ik over de diensten van de dames die ik daar heb getroffen vrijwel altijd zeer positief geweest. Op een andere plaats heeft van een van jullie al wat links geplaatst naar dames die eerder bij HM werkten en nu elders te vinden zijn. Ik kan ze echter niet allemaal vinden en sommigen lijken ook al weer doorgereisd te zijn. Ik ben specifiek op zoek naar een drietal dames. Deze hebben in het verleden bij HM gewerkt onder de namen: Diana, Nicolette en Lisa. Als ze nog werkzaam zijn en iemand weet waar dan hoor ik het graag!

 • #2
  Nicolette bij Lovely Prive in Rotterdam, kan andere naam hebben

  er zit een Lisa bij House of Dreams, La Cloche en Privehuis Almere maar die heette Milou bij HM

  Diana was volgens mij al gestopt met dit werk toen ze bij HM zat

  Comment


  • Meshiaak
   Meshiaak commented
   Editing a comment
   Thx voor de info. Ik zie bij Lovely Prive niemand op de foto's die lijkt op Nicolette helaas. En de Lisa die ik zoek was een zeer slanke jonge meid met donker haar en kleine borsten (A cup). Diana is niet direct gestopt na haar vertrek bij HM. Ze heeft een tijdje bij een wat exclusiever huis gewerkt, maar de prijzen daar werden me echt te gortig. En later heeft ze nog zelfstandig een tijdje een kamer gehuurd, maar ik ben vergeten waar (Ik ben een tijdje uit het circuit geweest zullen we maar zeggen...).
   Anyway...in ieder geval bedankt en hopelijk weet jij of iemand anders hier nog wat meer...

 • #3
  ja dames in het algemeen rouleren vaak van locatie, of stoppen (tijdelijk) of veranderen van werknaam. Door Huize Monique werden ze tot voor hun eigen priveadres thuis gestalkt, banden van auto lek gestoken en dat soort criminele fratsen, dus logisch dat aantal dames daar klaar mee waren en elders zijn gaan werken of hun naam veranderd hebben.

  Comment

  Working...
  X