Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wat doen jullie als een dame tegen je zegt niets op een forum te schrijven?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Wat doen jullie als een dame tegen je zegt niets op een forum te schrijven?

  Gisteren een leuke meid bezocht in Duisburg. Even de boel gistermiddag geobserveerd en deze dame leek mij wel tof. Zag geen rare figuren om haar heen die je wel ziet bij vele andere dames daar. Ik doel dan op pooiervolk en zo. Verder was ze precies wat ik zocht. Knappe slanke girl next door en zeer vriendelijk. Nou, super sessie met haar gehad en bezoekje helemaal geslaagd.
  Echter, in het gesprekje na de seks drukte ze me op het hart niets over haar te schrijven op de fora. Hoe kwam het zo op de fora, nou, ik vertelde haar over de recensies die momenteel geschreven worden over die Latina fat asses op de tweede etage van het Vulkaanhaus (nieuwe deel) en dat ze zeer populair waren bij de Nederlandse Vulkaan bezoekers.
  Nou, dames recensies schrijven op het internet doe ik allang niet meer mede dankzij 2 randdebielen, waarvan er 1 veel pokerde en de andere vooral verkikkerd was op super jonge skinny meisjes. Deze 2 maakten er destijds een sport van om mijn recensies opzettelijk verkeerd te vertalen en liepen langs de Duisburgse dames te leuren met deze verkeerd vertaalde recensies met daarbij foto's van mij die ze van mijn Facebook account plukten. Daarbij drukten ze de Vulkaandames op het hart dat ik er toch vooral op uit was hun business in Duisburg tot op het bot te slopen. Heeft mij behoorlijk wat ellende opgeleverd destijds en daarom ben ik gestopt met het schrijven op fora en dan vooral over dames die over het algemeen makkelijk zijn te traceren en te beĆÆnvloeden door dit soort bovengenoemde randdebielen. Gelukkig zijn de hierboven genoemde heerschappen verdwenen van het Duisburgse toneel en is de dames line-up er compleet veranderd.
  De dame die ik gisteren bezocht had geen goed woord over mbt. forumschrijvers. Zij haat deze en vind het allemaal maar dikke losers die niets anders te doen hebben in hun zielige leven dan de hele dag op dit soort fora rond te hangen. Nou kan ik me voorstellen dat een dame die slechte service levert dit zegt, omdat ze bang is dat haar slechte dienstverlening bekend zal worden binnen het wereldje. Maar een dame die fantastische service levert zoals die die ik gisteren bezocht? Kan toch alleen maar extra omzet opleveren voor haar toch?
  Ergens kan ik haar dan toch wel begrijpen. Gisteren viel het mij toch ook wel weer op dat er veel vreemde figuren rondlopen daar die zich schichtig en zenuwachtig langs de dames begeven. Daarbij toch duidelijk niet uit zijn op het bezoeken van dames maar andere "doelen" voor ogen hebben. Tja, natuurlijk trekt dit soort achterbuurtjes debielen en veel arme zielen aan die er brood in zien en in deze context proberen geld te verdienen of er anderzins munt uit te slaan. Voorzichtigheid en discretie is in dat vak dan ook altijd geboden.
  Maar wat doen jullie als een dame je op het hart drukt niets over haar te schrijven?
  Ik heb haar beloofd woord te houden.

 • #2
  Ik heb dat eigenlijk nooit meegemaakt. Ik heb wel eens gehad dat een dame met mij tongzoende en gevraagd heeft om dat niet op te schrijven, omdat ze dat niet bij iedereen doet. Ik hou mij er dan wel aan, ik snap wel dat sommige mannen daar lastig over kunnen doen en dat de dame daar niet op zit te wachten.

  Comment


  • #3
   Is mij nog nooit overkomen, maar respecteer ik als de service goed is. Waarom zou ik iemand bewust dwars moeten zitten.

   Comment


   • #4
    Ik heb het zelf eigenlijk ook nog nooit meegemaakt, maar mocht het een keer gebeuren, dan respecteer ik haar keuze.
    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

    Comment


    • #5
     Op Hookers ooit een recensie over een dame geschreven waar al meerdere recensies van waren. Bij mijn vervolgbezoek vroeg ze of ik de recensieschrijver was. Dit uiteraard bevestigd. Vervolgens was ik niet meer welkom. šŸ˜„ Erg jammer. M'n eerlijkheid werd dus bestraft

     Comment


     • #6
      Oh, weet je ook waarom je niet meer welkom was? was er iets kritisch door je beschreven?

      En als een dame het je nu vraagt zou je dan een recensie achterwege laten?

      Comment


      • GijsOne
       GijsOne commented
       Editing a comment
       Ik had juist een zeer positieve recensie geschreven. Zo positief dat ik er weer terug wilde.
       En natuurlijk, als ik weet dat een dame het niet op prijs stelt, schrijf ik niets.

     • #7
      Ik heb een geweldige favoriete dame, die mij niet alleen als DVP enorm bevalt, maar ook als vrouw en persoon. Zij heeft liever niet dat er over haar geschreven word, heeft het ook qua klanten werven niet echt nodig, loopt al een behoorlijk tijdje mee in diverse branches van haar werk, nu bij een privƩhuis, dus is al bekend genoeg en heeft een vaste klantenkring. Ik respecteer haar verzoek, al zou ik best eens willen verkondigen hoe fantastisch en mooi ik haar vind. Maar de dame heeft 't recht om dat zelf te bepalen!

      Comment


      • #8
       ach de meeste bezoekers schrijven niet het is een heel klein subcultuurtje waarin wij ons begeven

       Comment


       • #9
        Originally posted by Frans Cats View Post
        ach de meeste bezoekers schrijven niet het is een heel klein subcultuurtje waarin wij ons begeven
        Klopt helemaal. Bezocht 5 jaar lang een dame in Dortmund, ze werkte daar 5 dagen per week en al sinds 2011 en in totaal op duitse fora 1 recensie over haar gevonden.

        Vroeger schreef ik bij slechte ervaringen juist een recensie om medewandelaars te waarschuwen, maar heeft weinig zin. Alleen voor diegenen die op een forum lezen en om even je eigen frustatie over het bezoek weg te schrijven, maar je gaat er echt niet voor zorgen dat een dame opeens minder klanten heeft.
        Veel wandelaars gaan ook maar zelden en je moet ergens al vaak komen wil je bij een recensie de juiste dame linken. Recente recensies van een rosse buurt waar ik 8 maand geleden voor het laatst kwam kan ik de naam al niet meer aan de dame linken. Vaak in de rosse buurten zijn dames er een paar maand en trekken dan weer verder. Alleen dames die er al jaren werken zul je nog een keer herkennen via een recensie

        Comment


        • #10
         ja dat klopt wel, in nederland is een forum als hookers groot, maar door hacks afgelopen 1,5 jaar werken veel recensieformulieren niet meer, hebben leden opgezegd en schrijven mensen ook minder, en ook veel vergunde locaties gesloten, het communitygevoel van een forum heeft Midhold BV eigenaar na overname van Hookers ook nooit begrepen. Er wordt maar geband, moderatoren bepalen wat er gebeurt en dat is vaak het doodmaken van topics, discussies, en ze laten daardoor goede content liggen, doodzonde. Groepje kijkers is nog groot, maar het is niet heel spannend meer , effect is ook beperkt voor de dames.

         Relaxboard.com in Belgie met ook forum met beperkt Nederland beschreven is een hobby site met beperkt aantal leden die de sfeer bepalen en anti Nederlands en kinderachtige onzin posten, amper recensies. Hooguit in saunaclub gedeelte wat goede recensies, wat je online ziet aan views is gebakken lucht, er zit amper traffic op, dat heb ik ook kunnen meten via advertorials en banners daar, nu forum hier is nog net begonnen zal ook lastig zijn om traffic op te krijgen, forum van kinky is offline gehaald en dan hebben we het wel gehad, bestaat ijsberenforum nog? maar dat is voor saunaclubs meer

         Comment


         • #11
          en de meeste dames weten uberhaupt niet dat ik schrijf, meeste dames hoor ik er naar mij toe ook nooit over praten

          Comment


          • #12
           Vergis je toch niet, veel dames houden wel degelijk in de gaten wat er geschreven wordt, of horen dat van andere dames of van klanten. Ik ben er toch ook wel met enige regelmaat op aangesproken. Niks menselijks is ook de dames vreemd, ook belangstelling en nieuwsgierigheid niet!

           Comment


           • #13
            dames wel, maar groot deel van de mannen niet, en daar gaat het om qua effect hebben op de klandizie voor de dames

            Comment


            • #14
             Ik bezoek dus vooral dames die ik al langer ken en waar ik vaker ben geweest, dus voor mij recensies minder van belang, behalve als je eens wat anders wilt, en recensies zijn ook zeker niet zaligmakend, maar wat heb je als dame te vrezen als je dienstverlening goed is, behalve dan die kerels die in geuren en kleuren allerlei lichaamskenmerken en extremiteiten gaan beschrijven. Als je als dame kwalitatief goed werk levert, en ook sociaal en qua omgang een beetje prettig bent, dan krijg je door een goede recensie toch alleen maar meer klanten lijkt mij! Want kerels die sowieso geen recensies lezen zien dus ook de slechte niet!

             Comment


             • #15
              daar praat ik niet over met een dame, ik wil schrijven wat ik wil schrijven, daar moet je niet over lullen dan wordt je kwetsbaar als klant

              Comment

              Working...
              X