Announcement

Collapse
No announcement yet.

Op welke leeftijd ging je voor het eerst bij een DVP naar binnen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Op welke leeftijd ging je voor het eerst bij een DVP naar binnen

  Ik was 14 jaar ik was vrij groot voor mijn leeftijd. Mijn eerste bezoek was bij een donkere vrouw haar naam was lisa en ze kwam uit de dominicaanse Republiek. Wat kon lisa goed pijpen zeg elke week als ik mijn zakgeld kreeg ging ik naar haar toe. Vanaf de eerste keer tot aan nu toe ga ik naar DVP,s.

 • #2
  oei grappige vraag, ik was begin 20 volgens mij en op het Zandpad in Utrecht met bootjes na stappen gaan met vrienden

  Comment


  • #3
   Ik was ook begin 20 in mijn studietijd moest ik elke dag met de trein en overstappen op Amsterdam Centraal. Volgens mij heb ik eerst 2 of 3 keer rondgewandeld om te zien hoe het er eigenlijk uit ziet op de Wallen en hoe het er aan toe gaat, voordat ik daadwerkelijk bij een dame naar binnen stapte.

   Marcel je kreeg een hoop zakgeld dan op je 14e, als je er elke week van naar de dames van plezier kon :-)

   Comment


   • Marcel
    Marcel commented
    Editing a comment
    Ik kreeg 20 gulden per week. En 35 jaar geleden pijpten de dominicaanse dames je al zonder condoom voor die prijs. Voor een ventje van 14 toen die tijd was dat natuurlijk heerlijk.

  • #4
   Mijn 1e keer was op mijn 18e ergens midden jaren 90. smart-phone en internet was er nog niet.
   Had een lerenjas gekocht bij de zwarte markt in Beverwijk en had gehoord dat er een rosse buurt in het centrum van Deventer zal zijn. Op de terugweg met de trein na het oosten in Deventer een tussenstop gemaakt.
   Kon na 30min rondlopen in Deventer geen rosse buurt vinden en met schaamrood op mijn kaken een opa die daar liep gevraagd. Hij legde netjes de weg erna toe uit en wenste mij veel plezier.

   Liep eerst schuchter langs de ramen, net of ik een toevallige voorbijganger zag. Zat een hollandse blonde in rood lak met enorme borsten wat mijn type was, maar durfde niet.
   Uiteindelijk een goed uitziende latina-dame bezocht die aan het raam zeer vriendelijk overkwam. Instaptarief 50gulden/15min en eigenlijk alleen het standaardstandje gedaan. Ze ging liggen op bed, deed de ogen dicht en ik moest maar mijn ding doen. Dit was een enorme tegenvaller, uiteindelijk nog wel gekomen, maar een zware teleurstelling.
   Door deze teleurstelling daarna pas weer 5 jaar later gegaan toen ik een goed betaalde baan had en ik erachter kwam dat ik in uitgaansgelegenheden geen echte versierder was, maar wel zware behoefte had aan sex.

   Comment


   • #5
    19 jaar

    Comment


    • #6
     Ik was 18 en bezocht voor het eerste een dame op de Wallen.
     Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

     Comment


     • #7
      Ik was 40+. Was tevens mijn ontknaping .

      Comment

      Working...
      X