Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hoe vaak kan je tijdens je bezoek aan een DVP klaarkomen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hoe vaak kan je tijdens je bezoek aan een DVP klaarkomen

  Ik zelf kom altijd meerdere keren klaar en ik blijf altijd behoorlijk veel sperma spuiten

 • #2
  Eén keer en daar moet hard voor gewerkt worden. Maar dan krijgen ze wel een grote klodder van me .

  Comment


  • #3
   hangt van de dvp af, vaak hebben ze een grens qua orgasmes die je mag hebben in een bepaalde tijd

   Comment


   • #4
    cocaracha1968 Sorry, heb ik nou echt nog nooit van gehoord, meen je dat nou echt? Ik zal wel erg dom zijn, maar om welke reden is dat dan? Een DVP schrikt toch niet zo snel en is veel gewend, dacht ik tot nu tenminste!

    Comment


    • #5
     Hangt er vanaf, als het afspraak is van een half uurtje is dan heb ik 1 orgasme. Meer probeer ook eigenlijk niet, ik vind het geiler om het op te bouwen naar 1 heftig orgasme dan je te moeten 'haasten' naar meerdere orgasmes. En wat cocaracha1968 zegt heb ik ook wel gehoord hoor, als je echt voor het instap tarief gaat voor een kwartiertje sex dan zeggen ze er nog wel eens bij dat het voor 1 orgasme is. Lijkt mij ook logisch, anders krijg je iemand zo snel mogelijk probeert klaar te komen en daarna in hoog tempo probeert tot een tweede te komen. Wat dan vaak niet zal lukken en dan heb je weer gedoe met de klant over 'tijd is tijd'...

     Ik heb wel eens langere dates gedaan en dan ook echt met de gedachte om meer dan 1 orgasme te hebben, in mijn vroegere jaren kwam ik 3x in twee uur tijd. Misschien zou ik dat nu ook wel kunnen behalen, maar ik heb dat niet echt als doel.

     Comment


     • #6
      Scuderia Als ze het er nou gewoon niet over zouden hebben en er geen getal/aantal aan zouden plakken, en 't gewoon lieten gebeuren, dan kan je er ook geen gedoe over krijgen, lijkt mij, nu maken ze er zelf een issue van!

      Comment


      • #7
       nou het is vaak een bepaalde groep mannen die er een probleem van maken die zoveel mogelijk willen voor min mogelijk geld

       hoe kan je als mens wat prostituees zijn je tig x laten neuken op een dag, daar is een grens zowel fysiek als psygisch aan

       Comment


       • #8
        frankkinky

        Zoals ik eerder zei, dat aantal keren neuken is heel begrijpelijk, lijkt mij ook heel belastend voor de DVP, maar klaarkomen is dus niet per se neuken, en om daar dan een limiet aan te stellen is een probleem zelf creëren.
        Last edited by Hoerejakker; 13-11-2019, 22:47.

        Comment


        • #9
         och iedere dame bepaalt dat zelf, en de 1 vindt het wel raar overkomen de ander niet

         waarom moet altijd alles zwart wit voorgesteld worden, terwijl de wereld veel meer is dan dat

         Comment


         • #10
          Ik kom moeilijk klaar, klaarkomen door wrijving is volledig uitgesloten bij mij, meerdere keren komen kan ik dus vergeten. Hoeft voor mij ook niet, liever 1 goed orgasme, en natuurlijk het genot van de dame niet vergeten.

          Comment


          • #11
           Sowieso meerdere keren klaarkomen mét condoom bij mij uitgesloten, dan is één keer echt wel de max. Meerdere keren klaarkomen verder enorm afhankelijk van de omstandigheden, waarbij de ene of de andere dame uiteraard ook een heel groot verschil kan maken. Maar zoals ook al hiervoor beschreven bepaalt het aantal ook bij mij zeker niet de mate van genot!

           Comment


           • #12
            Ik ga niet zo vaak voor lange dates dus dan is 1x klaarkomen wat ik doe. Als ik nog steeds geil ben ga ik meestal verder op pad om bij een andere dame naar binnen te stappen. 3x op 1 avond was het meeste voor mij, misschien kon ik nog wel een keer maar de portemonnee niet meer haha

            Comment

            Working...
            X