Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is dan echt geen enkele Roemeense te vertrouwen? Nou, niet dus!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Is dan echt geen enkele Roemeense te vertrouwen? Nou, niet dus!

  Het moet toch echt niet gekker worden.
  Maar vanmiddag weer een situatie gehad waaruit dus voor de zoveelste keer blijkt dat geen enkele, maar dan ook echt geen enkele vrouw uit Roemenië/Bulgarije of hoe die landen ook allemaal mogen heten te vertrouwen is. Ze zijn allemaal enkel en alleen op je geld uit en als je niet toegeeft kunnen ze zeer brutaal worden op chantage af.
  De bekende fora staan er vol mee. Mooie blahblah verhaaltjes van wat leden die andere leden willen doen geloven dat zij ik weet niet wat voor elkaar kregen bij wat Roemeense dames. Verhalen over zogenaamde dikke vriendschappen, wilde one night stands, wandelaars die zomaar een nachtje mochten blijven slapen bij een Roemeense dvp. Soms bij haar in het laufhaus/club, soms bij haar thuis.
  Dan volgen er wat verontwaardigde commentaren van leden die nog wel met beide voeten op de grond staan en die onzin, terecht, niet geloven. De schrijfsels van dat soort fantasten in twijfel trekken, want zij hadden dit nog nooit meegemaakt ondanks hun jarenlange wandelescapades. Direct erop weerwoord van die fantasten dat het hun collega's dus ontbreekt aan de nodige sociale skills en dat zij dan wel de womanizer en vrouwenkenner zijn waarvan iedere vrouw droomt en dat zij de vrouwtjes binnen no-time om hun vinger winden. Tja, wat doe je dan in de pay6 vraag ik mij dan af??
  Als je dan wat schrijvers van deze verhalen in real life leert kennen kom je er achter dat het de grootste sociale losers zijn die je je maar kan indenken en zelfs in rosse buurten en clubs, ondanks dat ze er bakken met geld neerlegden, weten ze zich geen houding te geven als een dame hen alleen maar aankijkt. Ik heb er genoeg ervaring mee vanuit dat groepje Duisburg losers waarmee ik via Hookers zo'n 7 jaar geleden kennismaakte. Stumperds die echt geen enkele indruk maakten bij wat hoertjes tenzij ze er binnen een dag hun complete maandloon er bij de dames doorheen jaagden. Ondertussen wel lekker verhaaltjes schrijvend op de fora over hun fantastische avontuurtjes bij de dames. Dat ze zomaar bij de dames werden uitgenodigd thuis, lekker met de dames uit eten gingen in Duisburg centrum vaak betaald, jawel, door de dames met wie ze afspraken. Allemaal nonsens dus. Maar dat wisten we allang. Ik was regelmatig in het centrum van Duisburg maar heb daar nog nooit geen wandelaar aangetroffen die er met een dvp zat te dineren.
  Toch wil ik hier een waarschuwing afgeven. Namelijk, probeer nooit contact te zoeken met voornamelijk Roemeense dames. Mede omdat ik mijn wandelschoenen zo'n 3 maanden geleden bij het groffe vuil heb gesmeten, beste beslissing ooit gemaakt in mijn leven, heb ik de contacten met wat pay6 dames die ik nog via Facebook en andere sociale media had afgebroken. Ze ontvriend en van mijn Facebook gegooid. Eigenlijk moet je dat ook nooit doen, Roemeense dvp's als vriendin accepteren op je Facebook want familie, vrienden en collega's gaan ongetwijfeld vragen stellen over hoe je die hebt leren kennen en zetten er hun vraagtekens bij. Toch was er bij mij nog eentje die ik over het hoofd heb gezien en die ik dus nog als vriendin had. Zomaar een Roemeense die ik een aantal jaren terug had leren kennen eigenlijk via Facebook via een dvp. Wat oudere dame net over de 40, 1 dochter en plaatst doorgaans foto's op Facebook waaruit blijkbaar bij anderen de indruk moet ontstaan dat zij doorgaans verblijft in de high society. Voorbeelden; foto's van haar in Monaco, video's en foto's van haar achter het stuur van een peperdure Range Rover. Prachtig en zeer chique gekleed in de mooiste jurken koketteert zij in de lounge van Hotel Hermitage in Monte Carlo. Hier moet duidelijk de indruk gewekt worden dat we hier te maken hebben met een upper class dame die zeer ruim in de centen zit.
  Ik had er al die tijd zo mijn bedenkingen bij. Een Roemeense in Monte Carlo, wat doet die daar? Zal wel mijn nuchtere Twentse achtergrond zijn die mij altijd weer op het rechte pad houdt en mij behoedt voor listige valkuilen die je soms tegenkomt in je leven.
  Enkele weken geleden schreef deze dame mij dat zij "op bezoek" was in Brussel. Zogenaamd bij een vriendin van haar die in Brussel woont en werkt. Naja, in het achterhoofd houdende dat Brussel ook beschikt over een groot red light waar niet toevallig ook heel veel Roemeense dames dagelijks op de rug liggen en ik heel veel ex Roemeense dvp's uit Duisburg in het verleden al deze stad zag "bezoeken" zette ik grote vraagtekens bij dit bezoek. Zij zou er naar eigen zeggen ook een sollicitatiegesprek hebben voor een vacature als winkelmedewerker in een taks-free shop op Zaventem...… Hmmm…..de eerste scheurtjes begonnen zich al te vertonen in haar voorgespeelde leven in de jet set van Monaco. Bovendien geloofde ik haar toen al voor geen meter want op wat vragen van mijn kant werd niet geantwoord en als er al wat vage antwoorden terugkwamen sloeg het kant nog wal. Het verhaaltje dat ze aan mij wilde verkopen rammelde dus van alle kanten. Daarna verder ook geen aandacht meer aan besteed en de boel maar gelaten zoals het was.
  Vanmiddag echter ben ik lekker aan het werk, begint opeens mij mobiel te rammelen. Opeens tientallen berichtjes van haar. Eerst heel onschuldig beginnend "hi how are you?" "Are you ok?".
  Daarna begint ze al een balletje op te gooien "I might need your help little and I will pay you back when I get in Brussels". "I need some little money....some problems on the road with the car". Ik daarop nuchter antwoordend dat ik me niet voor kan stellen dat haar peperdure en splinternieuwe Range Rover het zomaar had begeven. Ik zo dat het geen probleem is en ik haar wel even kan helpen. Natuurlijk niet met geld maar omdat ik toevallig graag aan oude auto's sleutel en ik beschik over best veel technische voertuigkennis bood ik haar aan haar zogenaamde uit de nood te helpen. Ik zou wel even naar haar toerijden en ter plekke haar Range fixen. Natuurlijk dom gelul. Maar ja, op een domme vraag moet je een dom antwoord geven toch? Zij nog van "I am Germany few km's away from Belgian border" en nogmaals "I need some money till I get back" wat dat dan ook moge betekenen want voor een high class dame die op social media de schijn geeft haar leven door te brengen in de meest dure hotels en horeca van Monaco is haar Engels wel opvallend povertjes. Zij zag op dat moment dus de bui wel hangen dat hem dat niet meer ging worden en ze bij mij aan het verkeerde adres was. Dat ik toch niet die domme boer was die haar eventjes een paar duizend euro ging "lenen". Daarna volgde grote stilte vanuit haar kant. Ik daarna nog maar even geschreven dat ze iemand anders moest zoeken als ze geld nodig had. Haar de link nog maar even gegeven van een makker die op de fora altijd bij hoog en laag beweert de ultieme vrouwenkenner te zijn en de vrouwtjes in Duisburg aan de lopende band om zijn vinger windt. Misschien dat hij nog iets voor haar kan betekenen als Don Juan?
  In ieder geval, zoals altijd weer is het enige wat uit Roemeense kant komt is de money money money vraag. In de hoop dat er nog een domme eenzame eikel is die in die verhaaltjes trapt en zijn zwaar verdiende spaarcentjes overmaakt richting Romania. Tja, proberen kunnen ze het altijd hè! Maar aan de frequentie te zien waarmee de money vraag steeds maar weer aan je wordt gesteld door Roemeense dames is dit soort communicatie blijkbaar big business en zijn er behoorlijk wat oelewappers in het Westen die uit eenzaamheid hier intrappen en dit soort verhaaltjes geloven en als ze maar voldoende geld overboeken ze straks de ware liefde gaan vinden. Nou, dat gaat dus zeker niet gebeuren.
  Conclusie van het verhaal is dus: wees bedacht op dit soort trucjes. Laat je niet in met Roemeense dames want crimineel zijn ze allemaal. En als ik zeg allemaal dan bedoel ik ook ALLEMAAL! Waarschijnlijk zit er achter de bovengenoemde dame ook een criminele Oosteuropese blockhead/mensenhandelaar die haar ertoe aanzet dit soort fratsen uit te halen en probeert uit dit soort handel een slaatje te slaan. Dit is in feite gewoon georganiseerde misdaad.
  Beter is het om gewoon de hele pay6 te laten voor wat het is. Ik heb zoals gezegd meer dan 3 maanden geleden besloten ermee te stoppen en geen seconde spijt van gehad. Pas dan als je vanuit gepaste afstand een blik werpt op die wereld zie je hoe door en door crimineel die wereld is. Dames die 7 dagen per week 16 uur per dag achter de ramen staan, de hele criminele bende erachter van mensenhandelaren, drugshandel, witwaspraktijken en zwaar gestoorde figuren die dag en nacht door de rosse buurten en clubs zitten te "ijsberen". Dit is een wereld waarin een gezonde kerel uit Nederland niets te zoeken heeft.
  U zijt dus allen gewaarschuwd!
  Last edited by Mister-Duisburg; 1 week ago.

 • #2
  ik heb het niet goed kunnen lezen wegens ontbreken alinia's maar is het ook niet naief om iets te verwachten van prostituees? Overigens heb ik een paar hele goede ervaringen met Roemeense dames ook in privesfeer en ook met geld, die wel goudeerlijk waren en geen valse intenties hadden

  ieder mens is uiteindelijk verschillend. En ik geloof inderdaad niet in bepaalde verhaaltjes, dat is ook niet zo handig

  Comment


  • #3
   Originally posted by frankkinky View Post
   ik heb het niet goed kunnen lezen wegens ontbreken alinia's maar is het ook niet naief om iets te verwachten van prostituees? Overigens heb ik een paar hele goede ervaringen met Roemeense dames ook in privesfeer en ook met geld, die wel goudeerlijk waren en geen valse intenties hadden

   ieder mens is uiteindelijk verschillend. En ik geloof inderdaad niet in bepaalde verhaaltjes, dat is ook niet zo handig
   Niet goed kunnen lezen? Denk dat je dan toch echt toe bent aan een nieuwe bril Frank. Als ik dat andere pay6 forum bekijk waarop jij actief bent, daarop zitten schrijvers die lijken nauwelijks de lagere school te hebben afgerond. Ik ken er eentje die heeft 3 uur nodig om 4 regeltjes te schrijven over zijn clubbezoek de vorige dag. En dan nog is de boel compleet onleesbaar en vol met de meest achterlijke taalfouten die je je maar kan indenken. En dat is dan wel leesbaar?

   Natuurlijk heb jij een paar hele goede ervaringen met Roemeense dames. Jij bent dan ook de Don Juan nr1 van Nederland. Trouwens, geef me dan even per IM jouw social media gegevens, dan kan ik jou met haar in contact brengen. Misschien dat jij haar dan even uit "de nood" kan helpen
   Op de één of andere manier had ik zo'n antwoord ook wel verwacht op deze post. Precies datgene gebeurde er ook altijd op IJsberenforum. Immers, die nep pay6 wereld moet wel in stand gehouden worden gezien de economische belangen van enkele pay6 forum moderatoren en andere belanghebbenden actief op dit soort fora.
   Feit is wel dat ik geen enkele goede ervaring had met Roemeense dames. Althans niet op persoonlijk vlak. Natuurlijk kun je ze voor een habbekrats uitstekend naaien in de Duitse clubs en rosse buurten en, ik geef toe, de meesten van hun zijn wel erg gewillig want voor MONEY doen ze alles. Maar ga je wat verder qua persoonlijk contact dan blijken ze uiteindelijk ook maar op één ding uit te zijn en dat zijn je centen en daarvan het liefst zoveel mogelijk. En ik ben niet de enige die die ervaring heeft. De 8 andere wandelaars met wie ik per IM schrijf hebben namelijk exact diezelfde ervaring of vaak nog erger. Die Roemenen lijken maar 1 woord te kennen in het Engels en dat is MONEY, MONEY en nogmaals MONEY.
   Tja, eigenlijk kun je ze het ook niet kwalijk nemen. Meeste hebben toch het IQ van een garnaal en hebben helemaal geen, dan wel, een zeer gebrekkige opleiding gehad.
   Wat dat betreft passen ze dan wel weer perfect bij een aantal foraleden die ook oliedom schijnen te zijn en klakkeloos in de streken van dit soort Roemeense aasgieren trappen.


   Helaas zijn de opleidingen in Roemenié nog steeds van een erbarmelijk laag niveau. Leukste is dat ze op hun Facebook pagina's vermelden dat ze ooit eens het Colegiul National en het Liceul hebben afgerond. Ik kan me daar niets bij voorstellen gezien de oppervlakkigheid die ze uitstralen. Hun Facebook pagina's volgekalkt met foto's van dikke Porsches, BMW's, Rolexen, Mochino kleding en Louis Vuitton handtasjes ter waarde van enkele duizenden euro's. Dit zie je toch echt niet op de Facebook pagina's van de gemiddelde Nederlandse jonge meid. Maar ja, die zijn dan ook een behoorlijk stuk intelligenter en niet uit op kortdurige relaties waarbij ze ondertussen proberen je financieel naar de kloten te helpen.

   Mooiste was dat de dame (naja, zeg maar gerust Roemeens viswijf) waarover ik het bovenstaande verhaal schreef vanmorgen een foto postte op haar Facebook waarop zij te zien is in de bijrijdersstoel van een Range Rover Velar met naast haar het doorsnee type Roemeense blockhead/pooier. Die zo herkenbare types die je zo vaak ziet in de Duitse rosse buurten wannneer ze in hun pooierbak komen voorrijden en hun handelswaar (dames) op de werkplek afleveren. Hij zal het dan wel zijn die deze snode plannetjes uitdenkt en haar daarvoor inzet om ze te realiseren.
   Daarom zeg ik, weg met die Roemeense rommel uit West-Europa. Dit soort criminelen moet de toegang gewoon onmiddelijk ontzegd worden en gewoon direct linea recta weer terug naar het stinkhol waaruit ze gekomen zijn. Dat hele Roemenië zouden ze moeten omheinen met een 100 meter hoog prikkeldraad met 220 volt erop zodat wij in West Europa nooit geen last meer zullen hebben van dit soort criminele Roemeense bendes. Dat er dan wat rosse buurten en clubs leeg zullen zijn en wat labiele wandelaars zonder seks zitten, pech gehad. Wat er nu zit is toch al niet veel soeps meer daar het merendeel der dames/pooiers momenteel al is uitgeweken naar Spanje omdat daar meer MONEY is te verdienen.
   Last edited by Mister-Duisburg; 6 days ago.

   Comment


   • #4
    jeminee wat een agressieve toon? maar dat iemand slechte ervaringen heeft met bepaalde bevolkingsgroep wil toch niet zeggen dat die hele bevolkingsgroep fout is? En dat andere mensen wel goede ervaringen kunnen hebben? Zo heb ik niets met Marokkanen, maar ik ken er ook 2 die hard werken, eerlijk zijn en nooit overlast geven. Dat van die alinea's herken ik wel, 2e stuk is al beter leesbaar

    Tja we kunnen als land nu eenmaal niet ff alle mensen buiten zetten die ons niet bevallen. Zo werkt een rechtsstaat niet. En dat dames van plezier voor het geld werken lijkt mij meer dan logisch. Je moet als klant gewoon klant blijven en alleen geld betalen voor de sexuele diensten. Zo als bij de groenteboer groente en fruit koopt voor je geld. Geen dingen daarom heen gaan doen dan kan je snel je neus stoten. Eigen inzicht en verantwoordelijkheid is ook een kwestie van gezond verstand gebruiken denk ik dan maar. Zullen we gelijk nog wat landen uitsluiten en hekken erom heen zetten? Marokko, China, Rusland, Bulgarije, Turkije? En hoe te doen als Nederland? Of hek om Nederland heen?

    Comment


    • #5
     Originally posted by Sammierom View Post
     jeminee wat een agressieve toon? maar dat iemand slechte ervaringen heeft met bepaalde bevolkingsgroep wil toch niet zeggen dat die hele bevolkingsgroep fout is? En dat andere mensen wel goede ervaringen kunnen hebben? Zo heb ik niets met Marokkanen, maar ik ken er ook 2 die hard werken, eerlijk zijn en nooit overlast geven. Dat van die alinea's herken ik wel, 2e stuk is al beter leesbaar

     Tja we kunnen als land nu eenmaal niet ff alle mensen buiten zetten die ons niet bevallen. Zo werkt een rechtsstaat niet. En dat dames van plezier voor het geld werken lijkt mij meer dan logisch. Je moet als klant gewoon klant blijven en alleen geld betalen voor de sexuele diensten. Zo als bij de groenteboer groente en fruit koopt voor je geld. Geen dingen daarom heen gaan doen dan kan je snel je neus stoten. Eigen inzicht en verantwoordelijkheid is ook een kwestie van gezond verstand gebruiken denk ik dan maar. Zullen we gelijk nog wat landen uitsluiten en hekken erom heen zetten? Marokko, China, Rusland, Bulgarije, Turkije? En hoe te doen als Nederland? Of hek om Nederland heen?
     1. Deze dame is een dame die ik niet eens persoonlijk ken. Heb haar nog nooit "gehad"
     2. Ik doe dus met deze dame ook "geen dingen daarom heen".
     3. Deze dame benaderde mij uit het niets om geld. Zonder dat ik haar ooit heb ontmoet, dan nog persoonlijk ken, begint deze dame om geld te bedelen.
     4. Ik heb talloze dames uit Nederland en Duitsland op mijn sociale media. Nog nooit heeft ook maar 1 van deze dames mij benaderd om hun geld te schenken.
     5. Ik ken talloze andere mannen die dezelfde ervaringen hebben als ik met deze aasgieren uit Romania. Toevallig? Of misschien toch een teken dat deze bevolkingsgroep wel degelijk fout is? Ik denk het laatste en denk ook dat het gewoon de aard van het beestje is.
     6. Volg het nieuws dan zul je zie dat Roemeense bendes zich wel vaker schuldig maken aan criminele vergrijpen in Nederland. En dan druk ik mij nog zacht uit.
     7. Mijn doel met deze post is ook anderen mannen te waarschuwen voor dit soort aasgieren en om vooral niet in hun valstrikken te trappen. Jammer dat dit dan weer wordt opgepikt als "agressief". Maar blijkbaar kom ik dus in de comfortzone van bepaalde groepen wandelaars.
     8. Gaat het mis kom dan hier niet uithuilen op dit of andere fora. Je was namelijk een gewaarschuwd mens.
     9. Uit de foto's en verhalen op de Facebook pagina van bovengenoemde dame valt momenteel op te maken dat, na de mislukte poging om mij op een slinkse manier geld afhandig te maken, dit paartje (de Roemeense Bonny & Clyde noem ik ze) gewoon doorgaat met hun criminele strooptocht door Europa.
     Last edited by Mister-Duisburg; 5 days ago.

     Comment


     • #6
      Roemeense bende voor rechter voor uitbuiting van escorts

      Justitie vervolgt een Roemeense bende voor seksuele uitbuiting van vrouwen uit hun land in Nederland. De groep van tien verdachten, variërend in leeftijd van 23 tot 52 jaar, wordt ervan beschuldigd de slachtoffers gedurende twee jaar gedwongen in een escortservice te hebben laten werken.

      Het gaat om zes vrouwen van 19 tot 28 jaar. Ze werden, nadat ze vanuit Roemenië naar Nederland waren gehaald, gedwongen in pensions, op hotelkamers, in woningen en op vakantieparken bij de verdachten te verblijven. Van daaruit werden ze met klanten in contact gebracht. Dat gebeurde onder meer in Rotterdam, maar ook in een vakantiehuisje op een camping in Hellevoetsluis. In de Haagse regio en Eindhoven zou de Roemeense bende eveneens actief zijn geweest
      .
      Van de vrouwen waren naaktfoto’s gemaakt die werden gebruikt voor seksadvertenties op internet. Ze werden bedreigd met de dood als ze niet zouden meewerken. Het geld dat ze verdienden moest (grotendeels) worden afgestaan aan de verdachten.
      De verdachten regelden volgens justitie alles: zij bepaalden welke afspraken met klanten werden gemaakt, hoe lang de vrouwen moesten werken en wat ze voor het geld moesten doen. Ze zorgden zelf ook voor het vervoer als afspraken met klanten waren gemaakt. De slachtoffers werd voorgehouden dat hun familie thuis in Roemenië schulden had en dat die door het werken in de prostitutie moesten worden afgelost. Sommige vrouwen werden ook mishandeld.
      Chauffeur

      Nederland heeft vanaf september 2017 in een Joint Investigation Team (JIT) samengewerkt met Roemeense autoriteiten, Eurojust en Europol om de bende te kunnen ontmaskeren. Het onderzoek naar de mensenhandelaars in Nederland is uitgevoerd door de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) van de Rotterdamse politie. Afgelopen januari werden negen van de tien verdachten in Nederland en Roemenië aangehouden; acht mannen en een vrouw.

      De hoofdverdachte bleek de vrouwen in Roemenië te hebben geronseld om in Nederland aan het werk te gaan in de prostitutie. Eenmaal in Nederland bleek dat werk veel minder rooskleurig dan de vrouwen werd verteld. Naast deze hoofdverdachte en zijn echtgenote werd ook een aantal verdachten aangehouden die werkten als chauffeur voor de vrouwen.

      Deze week begint het proces tegen de tien Roemenen, van wie er twee ook terecht staan voor het witwassen van geld dat is verdiend met de uitbuiting. Anderen zal afpersing en wederrechtelijke vrijheidsberoving ten laste worden gelegd. De rechtbank heeft voor de zaak, die dient in de extra beveiligde rechtszaal, vijf dagen uitgetrokken.

      https://www.ad.nl/rotterdam/roemeens...orts~a76c9522/


      Comment


      • #7
       prostituierte stirbt nach Messer-Attacke

       Der Mann aus Duisburg ist der ehemalige Lebensgefährte der 31-Jährigen.“ Alle Beteiligten stammen laut Staatsanwaltschaft aus Rumänien.
       https://www.bild.de/regional/ruhrgeb...9024.bild.html

       Comment


       • #8
        Welkom in de wereld van prostitutie waar veel misstanden zijn maar gelukkig ook veel leuk en professionele dames werken, het is net de gewone wereld

        Comment

        Working...
        X