Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: Mira Tantra Masssages

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Advertentie: Mira Tantra Masssages


  Mijn naam is Mira, ik ben een zeer aantrekkelijke Aziatische beauty, superlief, zeer charmant en altijd stijlvol en elegant. Ik kan je verzekeren dat ik zeer onderhoudend en aangenaam gezelschap ben.

  De wereld van erotische massage heeft altijd al mijn interesse gehad en met name tantra. Ik heb mijn ervaring opgedaan in Belgische en Nederlandse salons en heb daarnaast ook een aantal cursussen gevolgd. Hierdoor heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en ik ben enige tijd geleden voor mijzelf begonnen. Hier kan ik mijzelf zijn en jou de ultieme tantra beleving laten ervaren. Een beleving waarin ik volledig op jou gericht ben en je alles mag loslaten en genieten van de beleving van een tantra sessie, zoals deze daadwerkelijk bedoeld is.

  Inmiddels heb ik twee mooie ruimtes, een in Almere (NL) en de andere Oudenaarde (BE). Hier zijn jullie van harte welkom!

  Wil je dit ook ervaren? Bezoek dan mijn website www.miratantramassages.nl en maak een afspraak!

 • #2
  Tantra sessie in Almere (Nederland)?

  Je bent hier welkom op een discreet gelegen locatie op een rustig bedrijventerrein in Almere (muziekwijk). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor deur. Het is goed bereikbaar vanaf de A6 en de A1. Ik ontvang jou in een luxe kamer met airco en inloopdouche.

  Ik ontvang jou graag in Almere (NL) op de volgende dagen:
  • Dinsdag 4 februari van 11.00 19.00 uur
  • Donderdag 13 februari van 12.00 -20.00 uur
  • Dinsdag 18 februari van 11.00 19.00 uur
  Voor mijn dagen later in het jaar en de dagen in Oudenaarde (BE) kan je op mijn website de uitgebreide agenda zien: www.miratantramassages.nl/agenda

  E-mail mij om af te spreken via miratantramassage222@gmail.com!

  Comment


  • #3
   Een tantrasessie is een beleving die met alle zintuigen wordt ervaren. Met warme olie, zachte muziek, kaarslicht en vlinderzachte aanrakingen verwen ik jouw hele lichaam en vergeet geen enkel deel. Dit zorgt ervoor dat je een uniek en intens gevoel van welzijn mag ervaren tijdens maar ook zeker na de massage. Elke sessie wordt afgesloten met een lingam/yoni massage met een handmatig hoogtepunt.

   Onderga jij deze erotische ervaring met mij, Mira? Ik ontvang je in Almere (NL) of Oudenaarde (Belgie), op een prettige en discrete locatie. Op welke data ik je kan ontvangen, kan je zien via mijn website: www.miratantramassages.nl/agenda

   En e-mail mij om af te spreken, dat kan via miratantramassage222@gmail.com!

   Comment


   • #4
    Ik heb nieuwe foto's laten maken! Hier zie je er alvast eentje van. Wat vind je er van? Meer volgt binnenkort op mijn website www.miratantramassages.nl


    Comment

    Working...
    X