Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lisa, Studio Roses, Utrecht, Gansstraat 26-28

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lisa, Studio Roses, Utrecht, Gansstraat 26-28

  Naam: Lisa
  Leeftijd: 25-30
  Uiterlijk: West-europees
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Slank
  Cupmaat: C of D
  Siliconen: Nee
  Piercing: Ja
  Tattoo's: Nee  Normaal gesproken ben ik niet zo van de massages, maar soms heb je toch net die ontspanning even nodig na een zeer drukke werkweek.

  Van te voren gebeld voor info en tarieven. De studio hanteert aparte tarieven voor dames. Vandaag maar eens binnengelopen. En gekozen voor een combi van een ontspanningsmassage en een erotische massage. De body tot body massage doe ik een andere keer wel. Meer dan dit is er niet mogelijk bij de studio, het is alleen een massage.

  Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw, werd netjes in een kleine aparte kamer gezet en er werd me wat te drinken aangeboden. Niet snel daarna kon ik naar de kamer waar Lisa mij opwachtte.

  Vooraf kan je ook gebruik maken van de douche, maar ik kwam er net al onder vandaan, dus gevraagd of alleen achteraf douchen mogelijk is. Dit was geen probleem.
  Lisa is een prachtige slanke dame. Mijn persoonlijke ervaring met Lisa is dat ze heerlijke zachte handen heeft masseert waardoor de massage er fijn aanvoelt. Tijdens de massage ook lekker nog een praatje gemaakt. Daarna kon ik lekker even douchen.
  Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

 • #2
  Goede middag ps4.

  Probeer is wat uitgebreider over de inhoud van de massage te vertellen en wat de kosten zijn?

  Comment


  • #3
   Het was een massage voor een mij ( een vrouw), dus deze zal anders zijn dan voor een man.


   Ik heb voor 30 minuten €60,00 betaald, dit is het dames tarief. wat het tarief is voor heren weet ik niet, daarvoor zul je ze moeten bellen.
   Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

   Comment


   • #4
    Owh had ik niet verwacht dat je een vrouw was. Wel leuk om die kant van de verhalen ook te horen

    Comment

    Working...
    X