Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alesia, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kinkygirl Alesia, SM Studio Nederland, Amersfoort

  Naam: Kinkygirl Alesia
  Leeftijd: 24
  Lengte: 1.75
  Uiterlijk: Oost-Europees
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Athletisch
  Cupmaat: B
  Siliconen: Nee
  Piercing: Onbekend

 • #2
  Op mijn experimentele weg naar meer KINKY – seks gerelateerde dates ben ik terecht gekomen bij de Kinky-girls CARINA en ALESIA.
  Ik ben bij beide dames de laatste maanden meerdere malen geweest, zowel als 1 op 1 dates en als trio met de beide dames. Sessies van 1 tot meerdere uren
  Beide dames zien er zeer goed uit, zie de foto’s op Kinky waar ze adverteren. Deze zijn correct.
  Op het gebied van kleding kan je aangeven wat je wil. Zie de foto’s.
  Op het gebied van Kinky seks ben ik goed begeleid door de beide dames. Waarbij goed gekeken werd naar mijn reactie. Ik ben ondertussen van beginner tot gevorderde slaaf gekomen.
  De dames hebben mij ondertussen aan het volgende onderworpen: foot-worship, body-worship, sounding, bondage, electro stimulation en meer. Ik zal nog wel iets vergeten zijn.
  Het gebruik van kaarsen, dildo’s vibrators, knijpers is hun ook niet vreemd.
  Vastgeketend op het bed, of in de sling gebeurd er van alles met je.
  Pijn en genot wisselen elkaar goed af.
  Lichamelijk contact is hun ook niet vreemd, maar dat zal vermoedelijk per persoon verschillen.
  Als je een afspraak heb met de beide dames, heeft Carina in het algemeen de leiding.
  Maar Alesia is ook duidelijk aanwezig.
  Deze dames zijn echt een aanrader, zowel alleen of beide tegelijkertijd.
  Ik verheug me al op de volgende afspraak met de dames.

  Comment


  • #3
   Ondertussen heb ik diverse malen een BDSM sessie ondergaan bij de schitterende dame Alesia, die werkzaam is in zowel Almere als Amersfoort.
   Op beide uitstekende locaties heb ik haar dan ook bezocht.
   Elke keer werd ik verwelkomd door Alesia in een mooie outfit (zij is rijkelijk voorzien van outfits) En als ik er om had gevraagd in de outfit die ik wenste.
   Ik heb ondertussen het nodige van haar ondergaan. Van nipple toture, electro, sounding, kaarsen, anaal tot mummification.
   In 1 uur tijd is niet alles mogelijk, maar ze vult de tijd goed. Bij voorkeur ga ik dan ook meerdere uren .
   Zij wist me elke keer te verrassen en voldaan naar huis te laten gaan.
   Ik liet meestal aan Alesia over, wat ze wilde doen. Soms gaf ik van te voren aan wat ik wenste. En daar werd dan rekening mee gehouden. Zij is een echte aanrader op dit gebied.
   Van beginnend ben ik ondertussen gevorderde BDSM liefhebber geworden. Volgens mij is ze een aanrader voor zowel een beginner als een gevorderde.

   Comment


   • #4
    Afgelopen dinsdag afspraak gemaakt voor diezelfde middag, ik kon nog terecht gelukkig.
    heb een heerlijk uurtje met haar gehad, was voor de eerste keer in HOD. Gemakkelijk contact en er werd nog even naar mijn wensen gevraagd.
    ter plaatse nog even onder de douche en daarna een uur gespeeld, mooi dame ben heerlijk verwend.
    Zeker voor herhaling vatbaar, ik mag dat wel het kinky girl principe.

    Comment


    • #5
     Inderdaat een heerlijke lieve dame, weet ook heel goed je gevoelige plekjes te vinden, heb al een paar keer een trio met Carina gehad dames kunnen erg goed met elkaar samen werken, zijn erg goed op elkaar ingespeeld, een heerlijk uur mij laten verassen wat de dames in peto hadden, super kan het iedereen aanraden

     Comment


     • #6
      Vorige week op herhaling geweest bij Alesia, lijkt wel of ik een abonnement heb op de warme dagen gelukkig heeft ze airco op de kamer.
      wederom voor een uurtje gekozen waarbij ik eigenlijk een andere dame van het huis erbij wilde ivm winnen van review. Had me er al op verheugd maar tijdens app contact gaf Alesia aan om andere keer van winnende review gebruik te maken. Vind ik geen probleem wel jammer maar heb er ook respect voor als ze dat niet wil.
      deze keer weer vastgezet en heerlijk geplaagd met elektra en sounds maar moest eerst nog even haar nieuwe speeltje met tepelklemmen testen, ik mocht haar wat langer zien (dat was geen straf) omdat ik haar had geholpen met haar nieuwe speeltje.

      Comment


      • #7
       mijn bezoek begin 2018: (ben er afgegooid op Hookers, geen idee waarom, dus kopieer mijn recensies hierheen)

       Ik was vrijdag even in onze hoofdstad. Lekker zonnetje op de kade, wel guur koud weer, en ik vond het aanbod van mooie dames goed. Op nr 131 rechts beneden trof ik de knappe slanke Roemeense Alessia (ze gaf mij aan dat het met 2 x S was). Alessia is van kamer verhuisd en biedt erotiek en soft SM (beginnend) kinky games aan. Leuke vrolijke meid, natuurlijk zon gebruind, bruine ogen en mooi naturel figuurtje met kleine tattoo op de schouder. Ik had een goede klik met haar, hygiene goed verzorgd. Een combi van erotisch en soft kinky spel waarbij tepels van mij aandacht kregen met haar tong en tanden, en ze mij ook met veel gevoel pijpte. Ook anaal bij mij wist ze wel de weg te vinden. Ik denk dat het voor de kinky minded mannen best een talentje is.

       Alessia gaf aan hier meer mee te willen doen en dat ze het gaat leren en ook meer SM toys en kleding gaat kopen. Maar ook het erotische gedeelte blijft ze doen. Ze heeft overigens eerder onder de naam Georgina gewerkt

       Comment


       • #8
        Ik schrijf deze resencie over een sessie van 24 juli met een duur van 2 uur bij Meesteres Michela en Kinkygirl Alesia in Amersfoort.
        Voor aanvang van de sessie contact gezocht met beide omdat ik graag een sessie wilde met hun samen van 2 uur, na veel contact over een aantal cadeau’s voor beide dames dus afgesproken in Amerfsfoort op 24 juli om 11:00 uur. Beide dames geven altijd vriendelijk antwoord op de vele berichtjes die ik gestuurd heb, vanwege de cadeau’s.
        Eenmaal aangekomen in Amersfoort op de warmste dag van het jaar stond mij een extra heet dagje te wachten. Ik werd vriendelijk binnen gelaten door de gastvrouw, moest ik even in aparte kamer wachten omdat beide dames nog om aan het kleden waren en ik vrij vroeg was.
        Na enkele minuten kwam Kinkygirl Alesia mij halen om naar de kamer te begeleiden.
        Eenmaal binnnen in de kamer kreeg ik een welkomst omhelzing van Meesteres Michela en Kinky Girl Alesia, zij zagen er beiden adembenemend uit en Meesteres Michela was gekleed in de door mij bestelde latex kleding, nadat ik daarna mijn do’s and dont’s en wensen had overhandigd mocht ik mezelf gaan douchen en terug melden. Ik had aangegeven dat ik volledig gedomineerd wilde worden en totale machteloosheid wilde ervaren, direct nadat ik terug in de kamer was werd ik de slavenhouding gecommandeerd en op mijn knieën zittend kreeg ik direct een collar om met hieraan bevestigd een lederen riem. Met 1 hand aan de riem en 2 vingers hard knijpend in mijn tepel trok Meesteres Michela haar slaaf mee naar de rand van het bed. Ondertussen werd ik door Kinky Girl Alesia opgewarmd . Bij de rand van het bed aangekomen fluisterde Meesteres Michela in mijn oor dat ik haar nu nog even mocht aanraken en zien omdat dat waarschijnlijk de laatste minuten van de sessie zou zijn dat ik vrij was en haar nog waar kon nemen. Ook Alesia deed mij een oproep op dominante wijze om gebruik te maken van deze tijd en liet dit merken door mij diep in de ogen kijkend hard mijn tepels te testen. Nadat mijn tijd op was kreeg ik een rood latex masker op mijn hoofd met afsluiting voor de ogen met drukknopsluiting en dit ook bij de mond, welke vervangen kon worden door een opblaasbare gag, hierdoor kon ik alleen nog ademen door de in het masker zittende gaatjes bij de neus. Vervolgens werd ik onder dwang, in een wat ik voor Alesia aangeschaft soort lederen stringharnas gecommandeerd, welke over mijn schouder zat en mijn middel en hier volledig op maat gezet werd door de aanwezige riempjes, bij het kruis zaten drukkopen om de voorkant los te kunnen maken om volledig toegang te krijgen tot mijn scrotum en penis. Vervolgens werd ik via mijn collar het bed op gecommandeerd en diende ik mijn armen achter mijn rug te doen en werd voorzien van een armharnas welke zeer stevig werd vast gezet, hetgeen nog niet genoeg was voor beide Meesteressen en daarom werd ik door meerdere riemen om mijn lichaam nog machtelozer gemaakt. Mijn polsen waren inmiddels ook voorzien van boeien en deze werden ook zeer stevig vastgezet. Ik voeld dat Alesia inmiddels bezig was aan mijn tepels en voelde de druk steeds verder opgevoerd worden, ik kreeg in de gaten dat het mijn cadeau aan Alesia was waar zij om gevraagd had , nadat ik gevraagd had of ze nog wensen had. Dit was de nipple tower of pain.
        Ik ging redelijk veel geluid maken omdat mijn tepels het flinkte verduren kregen , Michela vondt het wel genoeg en verving het op het latex masker de mond afdekking en plaatste de opblaasbare mondgag en zette deze vast met de drukknopen en begon langzaam de gag op te pompen nadat ikbijna geen geluid meer kon maken werd er nog eenmaal gepompt om duidelijk te maken wie de nou de Meesteres is en wie bepaald. Ondertussen ging Alesia door met het op hoge druk zetten van mijn tepels en liet deze vast staan. Ik voelde inmiddels ook dat mijn pik en ballen werden geklemd in een soort van balcrusher, waarbij mij penis ook ingeklemd voelde, later voelde ik dat er stroom op werd gezet en kreeg ik de volle laag te verduren en moest dit maar accepteren want had hier om gevraagd. Nadat het armharnas was verwijderd diende ik op terug op de rand van het band te komen zitten en diende ik voorover te leunen en werd ik voorzien van een humbler waardoor ik bijna niet kon bewegen, dit was echter niet genoeg voor beide dames en de humbler werd aan beide zijden vanhet bed vast gezet en ook dit was niet genoeg en daarom werden er touwtjes aan mijn grote tenen gezet vanaf de humbler. Totale machteloosheid toch werd er in beide oren gefluisterd door de meesteressen. Daarna kreeg mijn slavengaatje een opwarm beurt en werden weer mijn tepels onderhanden genomen en werden er wederom nipple stretchers opgezet om mijn tepels niet te ontzien. Ondertussen werd mijn slavengaatje,nadat ik Michela haar voorbinddildo hard moest pijpen onder dwang, stevig geneukt en kon ik werkelijk geen kant op door de zo ongelofelijk goed vast gezette humbler.
        Vervolgens nog terug om rug op bed nogmaals totaal machteloos gemaakt door vast gezet te worden en hierbij nogmaals een tepel behandeling te krijgen en en later opeen ongelofelijke manier klaar getrokken te worden als beloning.
        Meesteres Michela en Kinky Girl Alesia zijn voor mij twee echte toppers en had vooraf gevraagd om een sessie om nooi t te vergeten, nou deze sessie was veruit de mooiste sessie die ik als slaaf ooit heb mogen ervaren. En dit is volledig te danken aan Meesteres Michela en Kinky Girl Alesia en hun samenwerking.
        Ben misschien een paar details vergeten te vermelden, maar ieder slaaf weet dat direct je ballen worden afgebonden en je lichaam wordt gekeurd enz enz. vondt dit niet noodzakelijk om te melden.
        Ik zal alle details in ieder geval onthouden van deze ruim 2 uur durende sessie en dat is tenslotte waar het om gaat toch.

        Nogmaals super bedankt Meesteres Michela en Kinky Girl Alesia.

        Comment


        • #9
         31 Augustus bij Alesia geweest voor mijn eerste Sm sessie ooit, en wat een ervaring.
         Van te voren aangegeven waar ik nieuwsgierig naar was, contact liep soepel en vriendelijk.

         Eenmaal aangekomen even moeten wachten tot ze klaar was, en na een paar minuten verscheen dan deze prachtige verschijning.
         Kort nog even doorgenomen wat de wensen waren, waarna ik naar het Andreas-kruis werd begeleid en het teasen begon.
         Vervolgens geblinddoekt naar het bed begeleid om daar te worden vastgezet.

         Op het bed kwam van alles voorbij; elektro play, candle play, anale play, strap on en nog vele andere attributen.
         Constant teasen tot het randje en dan even stoppen of focussen op een andere plek.
         Alesia houd ik goed in de gaten of het goed gaat en of het pijn doet of te veel wordt.

         Op het einde een spetterend hoogtepunt gekregen waar ik ook haar lichaam nog mocht betasten.

         Top eerste ervaring en grote kans dat ik nog vaker kom!!
         Complimenten aan Alesia!

         Comment


         • #10
          Heb weer een fijne sessie gehad met Carina en nu voor een trio gekozen met Alesia, Carina is en blijft een lieve jonge dame, afspraken zijn altijd duidelijk en meestal op tijd, nu helaas door mij eigen schuld niet, was erg druk onderweg, Carina even een app gestuurd, dat ik onderweg was, uit eindelijk kam ik een klein kwartier te laat, was verder geen probleem, maar Carina zij dat Alesia niet meer zou kunnen omdat zij inmiddels een andere afspraak had, ik zij oke, jammer, maar zo gezegd en gedaan waren we begonnen en na een minuut of 10 kwam er iemand binnen, ik kon het niet zien want ik was geblinddoekt, en Carina vroeg mij wie of ik een idee had wie er heel dicht naast mij stond de ademen in mijn gezicht en oor, ik mocht met een geboeide hand voelen, ik zij volgens mij is het Aesia, nee zij Carina die had een andere afspraak in middels omdat je te laat was, in middels werden mijn tepels en ballen goed verwend door de onbekende dame, en vroeg Carina of ik al een idee had, ik zij wederom dat het volgens mij Alesia was waarop Carina wederom zij dat dat niet kon en dat had ze al eerder uitgelegd, ze zij het is een andere dame van het privehuis, ik zij toen dan zou ik het niet weten, die ken ik verder niet goed, mocht toen even de blinddoek af en stond er een dame met haar rug naar mij toe, en vroeg Carina nadat ik weer geblinddoekt vast gebonden voor het bed stond of ik al een idee had ik zij toen wederom dat het volgens mij Alesia was, uiteindelijk maakte de onbekende dame mijn handen los, er vertrok toen naar elders in de kamer, en Carina begeleide mij op bed waar de blinddoek af mocht en Alesia naast mij lag, en toen ging de blinddoek weer om want dat was beter voor mij zij Carina anders kom je te snel klaar, het spel ging gewoon verder heerlijk tepelklemmen, en kaarsvet op me tepels , me ballen lekker strak afgebonden, heerlijke electro met een of andere handschoen, en klemmen op me ballen waarbij het knopje van de stroom hoogte telkens wat hoger en weer lager gedraaid word en ook me tepels worden met een electro apparaat behandeld, en me plasbuis wordt ook heerlijk bewerkt , tot ik bijna klaar kom en dan stopt Carina met mijn plasbuis bewerken en Alesia met het bewerken van mijn tepels met haar nagels en klemmen en het pijn wieltje , en afwisselend met electro , totdat ik toch helaas te vroeg nog klaar kwam , maar ja na 4 keer bijna komen was er geen houwen meer aan, en vloeide de sperma er uit, nog extra geholpen door Carina door mij aftetrekken tijdens het bezig zijn met sounds. Carina en Alesia bedankt voor weer een heerlijke tijd.

          Comment


          • #11
           Vorige week gelegenheid gehad om Alesia een bezoekje te brengen in Amersfoort. Enkele dagen vantevoren succesvol een afspraak gemaakt. Mijn ervaring met kinky/soft sm was niet bijzonder substantieel, wat het dus voor mij extra spannend maakte. Ze vroeg me vooraf om even mijn wensen bekend te maken, en toen konden we beginnen. Ze lette goed op hoe ik reageerde en verder was de communicatie helder. Ze had zelf ook het een en ander wat ze wilde proberen, en deed dit met veel tact. Enkele dingen die toch wel onderaan mijn wishlist zouden moeten staan (als ze er al zouden staan), maar die toch wel leuk waren om te proberen. Denk simpelweg aan dingen die atypisch zijn voor een beginner. Aan atributen en een rijke sexuele fantasie geen tekort, bij deze dame die haar vak goed verstaat. Als ik als beginneling nog wat advies zou mogen geven: neem even de tijd om de dame vooraf met je wensen bekend te maken. Als je bijvoorbeeld onder andere erotiek wilt en dit niet duidelijk zegt, kun je niet halverwege aangeven dat je dit wilt als de sessie al een bepaalde wending heeft genomen. Dit schaadt toch wel een beetje de integriteit van de sessie. Verder is de beeldschone Alesia duidelijk een meid met veel klasse, en ik hoop dat ze dat weet.

           Comment


           • #12
            Alesia is het volgens haarzelf met 1 S dus en geen 2 En ook een lekkere mooie slanke meid met een speelse manier van spelen. Meer het soft erotische, en niet echt in de Meesteressen rol, maar wel in de dominante kinkygirl rol. En met dat lekkere lijf en mooie kinky kleding en highheels maakte het wel het plaatje aardig rond. Alesia speelde een opwindend kinky soft SM spel met mij. Waarbij ik door haar gebruikt wordt en ook haar mocht verwennen, natuurlijk in haar opdracht. De communicatie in het spel verliep prima, haar Engels was goed en het was lekker om haar billen en benen te mogen aanbidden. Ook wist ze op een erotische manier mij gek krijgen met haar manier van teasen van o.a. mijn tepels.

            En ook in het anale spel weet Alesia van wanten, want uiteindelijk kreeg ik een prima fisting als spetterende uiteinde

            Comment


            • #13
             Mijn sessie met Alesia,

             Op een vrijdag middag kwam ik aan op het station van Amersfoort, ik was bewust te vroeg want ja ik wou mijn meesteres niet laten wachten.
             Vervolgens was het ongeveer 10 minuten lopen naar het pand, dit was dus goed te doen.
             Ik kwam dus 10 minuten te vroeg het pand ingelopen niet wetende wat meesteres Alesia aan het doen was, wat ik wel wist was dat het niet veel goeds kon betekenen
             want er kwam veel geschreeuw uit die kamer en ik hoorde haar dominante stem streng bevelen geven. Door dit werd ik erg zenuwachtig en bedacht ik bij mijzelf of ik
             niet beter het pand kon verlaten en maken dat ik hier wegkom. Maar ik bedacht bij mijzelf nee dit kun je niet maken dus ik bleef zitten wachten en minuten leken wel uren
             te duren en onze sessie was nog niet eens begonnen, vervolgens hoor ik harde slagen en het geluid van stroom hierdoor begonnen ik te beven en schudden als een als
             een bange slaaf alleen kon doen. Vervolgens liet meesteres Alesia mij bewust lange wachten tot dat ze mij ophaalde... Ze zei om harde en bevelende toon come on pathetic slave follow me dus ik luisterde en volgde haar. Ik was onder de indruk van haar dominantie die ze uitstraalde en begonnen nog harde te beven ze zag dit en
             glimlachte. Omdat het mijn eerste keer was stelde ze zich netjes voor en gaf me 3 kussen op de wang waarna ze zei ik ben nu nog aardig maar daar zal zometeen
             snel verandering in komen. Toen beveelde ze me om mij uit te kleden om te zien wat voor vlees ze in de kuip had. Dus ik deed zo snel mogelijk mijn kleren uit, uit schaamte deed ik mijn onderbroek niet uit waarna ze boos werd en zei, beveelde ik je niet dat je je moest uitkleden en ik zei ja sorry meesteres maar dit hielp niet en ik had mijn knie in de ballen verdient ik hard meteen een keiharde pik. Vervolgens zei ze ik wil een schone slaaf dus ik ging me opfrissen voor mijn meesteres. Ik wist dat ze boos zal worden als ik te lang weg bleef dus ik haast me naar de kamer terug. Toen ik terug kwam had ze een sigaret opgestoken, vervolgens deed ze me strak een hals band om en trok ze me naar de grond. Ze beveelde me op mijn knieën te gaan zitten en haar laarzen schoon te likken dus dit deed ik zorgvuldig. Vervolgens waren haar voeten en benen aan de beurt haar voeten waren redelijk schoon maar precies genoeg zweterig om ze goed schoon te likken. Ondertussen was ze nog steeds aan het roken en gaf ze me snoei harde klappen in het gezicht als ik mijn mond moest open en haar hete as mocht ontvangen en moest doorslikken. Ze was wel zo beleeft om mij een dikke roggel in mijn mond te spugen om het mee weg te spoelen dus ik dankte haar hiervoor waarna ze zei goed zo slaafje je begint het te leren maar ze corrigeerde me wel je spreekt altijd met 3 worden tegen mij dus ze schopte me in mijn kruis. Vervolgens moest ik haar laarzen uit trekken zodat ik beter haar voeten kon likken. Dit was wel klaar zei ze waarna ik nog wat hete as ontvang met zowel een harde klap in mijn gezicht als een dikke roggel. Ik had nog niet van mijn fouten geleerd dus zei ze tegen mij je gaat zo hard lijden dat je dit niet snel zou vergeten. Ik scheet mezelf bijna in de broek zo bang was ik. Tot slot voordat ze me echt goed ging straffen moest ik eerst nog haar benen strelen en kussen hierdoor begon mijn harde stijve pik te druipen en dit zag ze en ze zei had ik verteld dat dit mocht en ik zei nee. Hier was ik klaar mee en toen maakte ze haar sigaret uit op mijn tong wat veel pijn deed en moest ik haar sigaret doorslikken waardoor ik begon te kokhalzen en ze zei als je overgeeft dan laat ik je de hele vloer schoonlikken maar dan ook de hele vloer. Vervolgens maakt ze me vast aan de de kettingen van het bed dit deed ze erg strak waardoor de pijn al begon. Ze liet me even wachten om de spanning op te bouwen ik mocht niet kijken anders zou ik harde gestraft worden, natuurlijk kon ik het niet laten en keek ik stiekem hoe ze haar laarzen aantrok. Ze reageerde op nu kijk je wel maar naar mijn laarzen kijk je niet want je hebt wat plekken gemist. Ik had dus erg veel foute gemaakt zei ze hiervoor zal ik zo hard mogelijk gestraft worden omdat ik het verdiend had ook verhoogde ze het aantal slagen. Maar eerst ging ze achter me staan en keek goed naar mij waarna ze mij een compliment gaf voor mijn mooie kont en ze zei ik ga dit kontje lekker kapot maken. Vervolgens streelde ze mijn voorkant en beveelde me zelf aan te kijken in de spiegel ik keek uiteraard naar haar schoonheid en ze zag dit gelijk werd ik gestraft en zette ze haar nagels stevig in mijn tepels waardoor ik lichtjes begon te kreunen. Toen plaagde ze mijn pik een klein beetje hierdoor werd ik erg geil en kon ik meer pijn aan dacht ik van te voren. Niets was minder waar ze begon zich boos en zo hard mogelijk uit te leven op mijn hele lichaam omdat ik zoveel fouten had gemaakt. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar ze toonde geen genade. Ze bewerkte mijn rug met de zweep en mijn kont met de stok, mijn kont was echt helemaal kapot. Vervolgens draaide ze mij om zodat ze mijn pik en ballen goed kon bewerken mijn tepels werden daarbij niet overgeslagen! Het einde van de sessie naderde tenminste dat dacht ik. Ze bond met met mijn rug op het bed stevig vast maar eerst bond ze mijn pik en ballen hard en stevig af zodat ik niet kon komen zonder haar toestemming. Eerst zette ze tepelklemmen met scherpe tandjes op mijn tepels, deze beten diep in mijn tepels en zorgden voor immense pijn. Ze pakte er een klein maar venijnig zweepje bij waarmee ze mijn ballen en pik nogmaals strafte ik kraamde het uit van de pijn. Ondertussen had ik wel geleerd om haar te bedanken met minimaal drie woorden namelijk: bedankt meesteres Alesia. Ze vond dat ik te veel schreeuwde dus bood ik mijn excuses aan dit weerhield haar er niet aan om met een flinke snelle ruk de tepel klemmen eraf te rukken en vervolgens meteen haar nagels erin te zetten en mijn tepels om te draaien. Ze zette de tepelklemmen er snel weer op en pakte nog een sigaret om mijn als haar asbak te gebruiken dit gaf mij even rust maar niet voor lang ze ging gewoon weer door met mij te straffen en ik moest weer haar as doorslikken samen met haar spuug dit vermengde zich goed samen. Ik wou het bijna doorslikken tot dat ze zei hiu het incje mond want er kan veel meer bij. Ik luisterde duidelijk naar haar bevel en deed wat ze mij opdroeg in het begin was het lekker maar het naarmate er meer spuug en as bij in mijn slaven mondje kwam werd het steeds smerige ik was een echte human ashtray. Toen vond ze het genoeg geweest en begon ze mijn pik te stimuleren zodat ik klaar zou komen dit lukte niet omdat ik erg veel pijn had en dit maakte het erge dus begon ze het met de hand te doen. Ik dacht bij mijzelf dit heb ik niet verdiend, ik had gelijk ze trok mij af en sloeg hard tegen mijn pik. Ze vond dat ze wel genoeg had gedaan en zei dat ik het zelf maar moest doen dit was natuurlijk een makkie omdat ze zo mooi was maar ze vond dat het sneller kon en drukte haar voet diep in mijn mond hierdoor kon ik moeilijk adem halen en de lucht die ik dan kon binnen krijgen was de rook van haar sigaret. Dit zorgde er vreemd genoeg voor dat ik heel snel en klaar kwam en het spoot eruit, ze was natuurlijk een echte meesteres en sloeg nog even hard en lang door op mijn ballen en pik zodat ik niet kon genieten van mijn orgasme en ze als het ware mijn orgasme ontnam. Ze maakte me los en zei zo slaafje ga maar gauw douchen terwijl ze me een harde schop van achteren gaf in mijn ballen. Toen ik schoon terug kwam pakte ze meteen mijn tepels vast en zette haar nagels diep in mijn tepels en draaide deze om en vroeg mij heb je niks te zeggen. Ik zei dankjewel ze gaf me dus meteen een knie in de ballen en vroeg wat zei je en ik zei meteen erg bang bedankt meesteres. Ik dacht namelijk al dat de sessie was afgelopen. Maar ze wachtte nog op het juiste antwoord en dat luidde bedankt meesteres Alesia ik heb mijn lesje geleerd. Ze gaf me een harde klap in mijn gezicht en zei dat is een braaf slaafje. Ik verliet het pand en kon terug kijken op een zeer geslaagde sessie met meesteres Alesia.

             Comment


             • #14
              Weer een heerlijke sessie gehad met Alesia , maar nu gekozen voor een trio met Carina, wat zijn het toch mooie en lieve dame's en kunnen ook heel goed samen werken, ben weer lekker onderhanden genomen, tepels en ballen zijn lekker bewerkt met klemmen en elektro en ook heerlijk met kaasvet behandeld en heerlijke sounds gehad en lekker anaal verwend tijd vliegt om met deze twee dame's je komt handen en oren en ogen te kort, als je tenminste ergens aan kan komen en mag zien

              Comment

              Working...
              X