Schrijf een recensie en maak kans op één van gratis seks prijzen! Hoe het werkt en hoe je kan meedoen leggen we je hier uit.


Wat is de recensie actie?
De recensie-actie is een gecombineerde actie over recensies die zijn geschreven over een bezoek bij een dame bij Privehuis House of Dreams, Privehuis La Cloche, Privehuis Almere of één van de locaties van SM Studio Nederland (Almere, Amersfoort of Utrecht).

Aan het eind van elke maand worden winnaars geloot uit de geschreven recensies op ons forum LegaleDamesVanPlezier.nl.Hoe doe ik mee?
Na je bezoekje bij één van de eerder genoemde locaties, schrijf je jouw ervaring op ons forum. Zowel positieve als negatieve recensies dingen mee!

Om een recensie te schrijven moet je lid zijn (ben je dat nog niet? Inschrijven kan hier).Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
De prijswinnaars worden op ons forum en op websites van de deelnemende partners bekend gemaakt.

De prijswinnaars krijgen via hun interne mail de unieke winnaarscode. Met deze code kunnen zij ieder hun gratis sexprijs verzilveren in de eerstvolgende maand. De prijs is in te wisselen bij de gastvrouw van Privehuis House of Dreams of Privehuis La Cloche.Wat kan ik winnen?
Wat er precies te winnen is kan per maand verschillen. In de maanden juni en juli 2019 waren onderstaande 20 (!) gratis sexprijzen beschikbaar gesteld;

1e prijs, 1 uur jacuzzi t.w.v. 140 euro
2e prijs, 1 uur t.w.v. 120 euro
3e prijs, 45 minuten t.w.v. 100 euro
4e t/m 20e prijs, 30 minuten t.w.v. 70 euro


De prijzen en actievoorwaarden kunnen dus veranderen, maar op het moment van schrijven is dit hoe het werkt.

Ben jij de volgende recensieschrijver? Dan ding je ook mee naar de één van de gratis sexprijzen. Wie volgt? Wie schrijft, die blijft!