Aankondiging

Samenvouwen
Nog geen aankondiging momenteel

Advertentie: House of Dreams - Amersfoort

Samenvouwen
Dit is een vastgezet onderwerp
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Alles wissen
nieuwe berichten

 • Advertentie: House of Dreams - Amersfoort

  House of Dreams - Amersfoort


 • #2
  Heerlijke dames en ruim aanbod 7 dagen in de week bij House of Dreams


  Nieuwe sexy dames aanwezig, en iedere dag een mooie keuze uit meerdere dames en dat al vanaf 10 uur in de ochtend tot 23 uur in de avond

  Gratis parkeren en discrete ontvangst en iedere maand verloten wij 10 gratis sexprijzen onder alle recensieschrijvers van die maand!

  Graag tot ziens bij Privehuis House of Dreams aan de Soesterweg 217 in Amersfoort.

  PS gezien de enorme drukte qua klanten in ons privehuis en komende nieuwe vestiging in Utrecht (www.privehuislacloche.nl) hebben wij voldoende plaats voor nog meer sexy gemotiveerde dames!

  Is het op jouw huidige werkplek niet zo druk, of kan je niet altijd terecht om te werken en geld te verdienen omdat het huis vaak dicht is of later open gaat of eerder dicht? Wil jij op de dag zelf netjes eerlijk je geld netto uitbetaald hebben? Wil jij geen all-in prijzen en zelf bepalen welke extra's jij doet tegen welk geld? (ook zoenen en laten beffen), en wil jij een rustige nette klantenkring die ook voor extra 's wat over hebben? Wil jij respectvol behandeld worden, verder geen kosten, en ook recht op weigeren van klanten? In een gezellige ongedwongen sfeer waarbij jij zelf bepaalt welke dagen en tijden je werkt en naar huis mag wanneer jij dat wil? Gezellig met andere meisjes in de woonkamer (met airco) praten of buiten op de binnenplaats, gratis WIFI, en geen drugs of alcohol in het huis en een positieve sfeer?

  Mail dan snel naar info@privehuishod.nl of bel naar 033-4613293 voor een afspraak, rondleiding of wil je direct beginnen? Dat kan natuurlijk ook!

  www.privehuishod.nl

  Gratis parkeren en op loopafstand van NS Station Amersfoort


  House of Dreams - Amersfoort

  Commentaar


  • #3
   Vandaag zaterdag 23 februari zijn bij ons verspreidt tussen 10-23 uur aanwezig:

   Angela (11-23 uur)
   Els (18-23 uur)
   Emily (13-17 uur)
   Eva (18-22 uur)
   Jessica (11-18 uur)
   Lilly (11-18 uur)
   Renate (13-18 uur)
   Senna (14-21 uur)
   Kinkygirl Alesia (11-21 uur)
   Meesteres Mileena (13-17 uur)
   Foto: Senna - House of Dreams - Amersfoort


   Wij zijn 7 dagen per week geopend, van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 23.00 uur en elke zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Parkeren is gratis, en we ontvangen je discreet buiten het zicht van de straat.

   Meer weten of foto's zien van de dames? Check onze uitgebreide website www.privehuishod.nl.

   Doe je ook mee aan onze Schrijf je Recensie Aktie van een House of Dreams meisje op het forum van www.hookers.nl, www.legaledamesvanplezier.nl, www.relaxxxboard.com of www.kinky.nl? We verloten nu iedere maand onder alle recensieschrijvers van die maand 10x gratis sexprijzen!! Zie meer info via http://www.privehuishod.nl/nieuws/

   Tot straks, bij ons House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort! Waar je ongedwongen dames kan bezoeken die alle vrijheden hebben en legaal werken

   Commentaar

   Werken...
   X