Announcement

Collapse
No announcement yet.

la-jonquera in Spanje, sexbordeel van europa

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • la-jonquera in Spanje, sexbordeel van europa

  http://www.spiegel.tv/videos/1282157..._source=sponhp

 • #2
  Lijkt mij het paradijs daar. Vandaar natuurlijk Paradise night club. Verder, erg mooie meiden daar zo te zien op de beelden. Deze video is tevens een bewijs waar we de leegloop in Duisburg en alle andere puffs in het Ruhrgebiet aan hebben te danken. De prostitutie in Zuid-Europa bloeit enorm op het moment en er valt daar schijnbaar bakken met geld te verdienen voor de dvp's en aanhang. In ieder geval meer dan in het arme Ruhrgebiet.
  Jammer weer dat zo'n hark van een burgemeester de boel probeert te verkloten. Als ze de prostitutie willen verminderen in Spanje, laten ze dan maar eerst eens beginnen de Spaanse economie weer vlot te trekken. Maar nee, dat gaat niet gebeuren.
  In dit soort video's wordt altijd gedaan of prostitutie een ziekte is, iets heel ergs en iedere dvp werkt gedwongen. Vergeet niet dat als er hier geen prostitutie was deze dames allemaal werkloos bij de deur lopen en van een uitkering moeten trekken. Verder, als de prostitutie daar wordt verboden verplaats zich de hele boel gewoon naar een andere plek in Europa. Daarbij, als die hark van een burgmeester haar zin krijgt en de prostitutie daar verdwijnt heeft ze een heel ander probleem. Namelijk massale armoede en werkloosheid.
  Die duizenden Franse sextoeristen die La Jonquera maandelijks bezoeken maken naast de plaatselijke dvp's namelijk ook gebruik van de plaatselijke horeca, supermarkten, tanktstations en hotels. Die leggen straks allemaal het loodje als de prostitutie daar wordt verboden. Dus wat is hier eigenlijk het probleem? Prostitutie in La Jonquera is voor het dorp zelf gewoon een win-win situatie. Zeker weten ook dat de lokale bevolking daar geen enkel probleem heeft met de prostitutie. In tegendeel. Juist zij varen er economisch gezien wel bij. De enige die er een probleem van maakt is die feministische oude hark van een burgemeester. Lekker wegstemmen dus dat mens bij de volgende verkiezingen.

  Comment

  Working...
  X